Μάρκος Σεφερλής: «Του χρωστάνε μια Επίδαυρο» λένε πρώην συνεργάτες του

Την άποψη πως θα έπρεπε ο Μάρκος Σεφερλής να πάει στην Επίδαυρο εξέφρασαν ο Θοδωρής Ρωμανίδης και ο Σταύρος Νικολαΐδης. Οι δύο ηθοποιοί έχουν συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή και σε συνεντεύξεις τους στην εκπομπή “Καλοκαίρι #yes” μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη τους.

«Η μεγάλη άνοδος του Μάρκου Σεφερλή άρχισε όταν ο Κώστας Γεωργουσόπουλος του έκανε καλή κριτική. Τότε ο κόσμος «καταδέχτηκε» να έρθει να μας δει. Μη γελιόμαστε, περάσαμε πέτρινα χρόνια στον Μάρκο. Εγώ είχα αποκλειστεί από τηλεοπτικές σειρές, από άλλα θεατρικά σχήματα. Δεν μας θεωρούσαν ηθοποιούς! Ξαφνικά τώρα εγώ έχω γίνει και περιζήτητος. Αυτά είναι αστεία, δεν μπορώ καθόλου να τα συζητώ» εξήγησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης για τον Μάρκο Σεφερλή.

Ενώ κλείνοντας ανέφερε πως: «Του χρωστάνε μια Επίδαυρο του Μάρκου! Δεν θα βάλει σκουπίδια, δεν θα βάλει διαφήμιση με γνωστό αναψυκτικό, θα παίξει με το ταλέντο του».

Από την μεριά του ο Σταύρος Νικολαΐδης είπε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Έχω πολύ ωραία σχέση, τον αγαπάω. Ήταν η δεύτερη φορά που με εμπιστεύτηκε. Τη μία χρονιά που δεν έπαιξε στο Περοκέ και έκανε μιούζικαλ στο Ακροπόλ, ήθελε έναν καλό κωμικό για τη θέση του και πήρε εμένα. Αυτό του το αναγνωρίζω. Είναι τελειομανής σε υπερβολικό ίσως βαθμό, αλλά θέλει να περνάνε όλα από τα χέρια του και να έχουν την προσωπική του σφραγίδα κι αυτό το καταλαβαίνω».

«Όταν ξεκίνησα εγώ, ντρεπόμασταν να πούμε στους θεατρικούς σκηνοθέτες ότι παίζουμε τηλεόραση και ειδικά σε καθημερινά σίριαλ. Δεν μας έπαιρναν. Τώρα όλοι αυτοί, ψάχνουν να βρουν πιο νέο παιδί παίζει σε καθημερινή σειρά, για να τον πάρουν να πρωταγωνιστήσει σε δύσκολα έργα. Δεν υπάρχει κανείς να κρίνει την ποιότητα κανενός. Υπάρχει χώρος για όλους, αν δεν σου αρέσει δεν το βλέπεις. Το ότι ο Μάρκος τόσα χρόνια είναι στις καρδιές μιας μερίδας κόσμου, κάτι λέει. Ο Μάρκος θα ήταν εξαιρετικός σε μία αριστοφανική κωμωδία, έχουμε δει στην Επίδαυρο τα σύστριγκλα» προσέθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ