Χάος σε πτήση: Άλλαξε προορισμό το αεροπλάνο έπειτα από καβγά γυναίκας με αεροσυνοδούς

Η United Airlines απαγόρευσε προσωρινά σε μια γυναίκα να ξαναπετάξει με την εταιρεία, αφού φέρεται να προκάλεσε χάος σε πτήση προς το Λος Άντζελες, καυγαδίζοντας με αεροσυνοδούς και αναγκάζοντας τους πιλότους σε εκτροπή του αεροπλάνου. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται πως είχε καταναλώσει αλκοόλ προτού επιβιβαστεί.

Σύμφωνα με την New York Post επιβάτιδα, η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί, δημιούργησε αναστάτωση στην πτήση της 25ης Ιουλίου από το Χιούστον, όταν όπως αναφέρει η United Airlines: «Αρνήθηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες της αεροσυνοδού να επιστρέψει στη θέση της». Η συμπλοκή προκάλεσε την εκτροπή της πτήσης, με προορισμό το Λος Άντζελες, προς το Φοίνιξ.

@bperkins33 She couldnt have her wine so they didnt let her have her arrival lmfaoooo fucked me over tho #airport #karen ♬ original sound – Blake Perkins

Βίντεο που κοινοποιήθηκαν στο TikTok κατέγραψαν τη στιγμή που μια αεροσυνοδός προειδοποίησε τη γυναίκα να καθίσει στη θέση της διαφορετικά η πτήση θα αναγκαζόταν να προσγειωθεί στην Αριζόνα. «Κάτσε κάτω», ουρλιάζει επανειλημμένα ο αεροσυνοδός στη γυναίκα.

«Απλώς προσγειώσου», ακούγεται να λέει εκείνη ενώ προσπαθούσε να μιλήσει για μια σύγκρουση που είχε με έναν άλλο επιβάτη. Ένας από εκ των αεροσυνοδών εμφανίζεται εξοργισμένος να μαλώνει με τη γυναίκα, προτρέποντάς την να καθίσει, διαφορετικά θα έφευγε από το αεροδρόμιο με χειροπέδες. Κατηγόρησε επίσης τη γυναίκα ότι ήπιε πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. «Ήξερα ότι πίνεις κρασί… και όμως σε άφησα να επιβιβαστείς», της είπε. «Προσπάθησα να σε βοηθήσω».

Η γυναίκα εθεάθη επίσης να μαλώνει με άλλους επιβάτες που της φώναξαν γιατί προκάλεσε την εκτροπή της πτήσης τους. Ο επιβάτης που ανέβασε τα βίντεο μεταξύ άλλων εξήγησε πως έπρεπε να προσγειωθούν για να συλληφθεί, κάτι που προκάλεσε περισσότερη καθυστέρηση από αυτή που είχαν ήδη και πως η όλη κατάσταση δημιουργήθηκε επειδή δεν μπορούσε να έχει το κρασί της.

@bperkins33Ankther video of the karen who couldnt get her wine. We had to land the plans so she could get escorted off and causing us even more delays than we already had. Over wine.♬ original sound – Blake Perkins

Η United Airlines έκανε γνωστό την κατάσταση επέλυσαν οι αρχές επιβολής του νόμου στο Φοίνιξ, οι οποίες και απομάκρυνα την γυναίκα από το αεροπλάνο, το οποίο συνέχισε το ταξίδι του στο Λος Άντζελες αργότερα το βράδυ.

«Ο πελάτης έχει αποκλειστεί από τις μελλοντικές πτήσεις της United ενώ εξετάζουμε το θέμα», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία σε δήλωσή της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ