Μάρκος Σεφερλής στον Realfm 97,8: Στην παράσταση δίνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας

Για την παράσταση «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά», που ανεβάζει στο Δελφινάριο, μίλησε ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

“Η παράστασή μας είναι πάντα για όλη την οικογένεια, από μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε θεάματα που δεν είναι για όλη την οικογένεια. Εγώ το φροντίζω αυτό, γιατί θέλω να είναι όλοι μαζί, μια αγκαλιά, και να περνάνε καλά, όπως και στο σπίτι” περιέγραψε.

“Επηρεασμένοι από την επικαιρότητα, κάναμε μια παράσταση αφιερωμένη στην πανδημία πέρσι, έτσι και φέτος δεν μπορούσαμε να μείνουμε ανεπηρέαστοι! Έχουμε κάποια νούμερα που αφορούν στην πανδημία αλλά έχουμε και για την τηλεοπτική πραγματικότητα όπως είναι το “5Χ5″” πρόσθεσε.

“Ο τίτλος πάρθηκε από το Survivor. Είναι μια ατάκα που είπε ο Τριαντάφυλλος” τόνισε.

“Δίνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Ο Μάρκος Σεφερλής παραμένει για 17η συνεχή χρονιά στο θέατρο «Δελφινάριο» και ως μοναδικός «survivor» της επιθεώρησης κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας με το κοινό, παρουσιάζοντας την ολοκαίνουργια παράστασή του με τίτλο, «Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά».

  • Ζωντανή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο
  • Αποκλειστική συνέντευξη της λοιμωξιολόγου Ματίνας Παγώνη
  • Τι συμβαίνει στα εμβολιαστικά κέντρα της χώρας
  • Ένα σπαρταριστό επεισόδιο του τηλεπαιχνιδιού «5Χ5»
  • «Οι τρεις αδερφές» του Τσέχωφ σε live streaming
  • Οι ήρωες της επανάστασης του 1821 παίρνουν θέση για τα καλώς και κακώς κείμενα της χώρας που ελευθέρωσαν πριν από 200 χρόνια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ