Μαρκέλλα Γιαννάτου: Πρώτο Πάσχα με την κόρη της στην Κέρκυρα

Στη γενέτειρά της θα περάσει φέτος τις πασχαλινές ημέρες η ηθοποιός Μαρκέλλα Γιαννάτου, αγκαλιά με τη μοναχοκόρη της, Μελία-Αφροδίτη.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Ύστερα από το βαρύ πρόγραμμα του χειμώνα, λόγω των γυρισμάτων για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», που αγαπήθηκε από το κοινό, η Μαρκέλλα Γιαννάτου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τις διακοπές του Πάσχα για να πάει στη γενέτειρά της, την Κέρκυρα, ώστε να ξεκουραστεί και σωματικά και ψυχικά. Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον της, η ηθοποιός είχε ανάγκη από λίγη χαλάρωση και ξεγνοιασιά, καθώς ο τελευταίος χρόνος ήταν αρκετά δύσκολος για την ίδια. Με αφορμή το Πάσχα, η ίδια προγραμματίζει να πάει στην Κέρκυρα, προκειμένου να βρεθεί όλη η οικογένεια μαζί με τη μικρή της, την οποία περιμένουν πώς και πώς η γιαγιά και ο παππούς.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η ηθοποιός μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, Μελία-Αφροδίτη, που απέκτησε με τον επί 14 χρόνια σύντροφό της, τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, από τον οποίο η ηθοποιός χώρισε όταν βρισκόταν στον δεύτερο μήνα της κύησης.

Τα τηλεοπτικά γυρίσματα της «Μάγισσας» φτάνουν στο τέλος, αφού, αν και η σειρά θα έχει δεύτερο κύκλο, οι συντελεστές δεν θα συνεχίσουν με το ίδιο καστ, ενώ το θεατρικό έργο «Τα μαγικά βουνά» του Γιώργου Κοτζιούλα στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, στο οποίο συμμετέχει, θα ολοκληρώσει τις παραστάσεις στις 28 Απριλίου. Ευκαιρία, λοιπόν, για τις πρώτες ανοιξιάτικες βουτιές στη θάλασσα με τη μικρή Μελία-Αφροδίτη, η οποία τον Ιούλιο θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια.

Η ονοματοδοσία και το διπλό επώνυμο

«Όχι» στη βάφτιση έχουν πει οι γονείς της μικρής κούκλας, της οποίας η ονοματοδοσία έχει ήδη γίνει. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η Μελία-Αφροδίτη έχει δύο επώνυμα, ενώ πρώτα έχει γραφτεί επίσημα της μητέρας της (Γιαννάτου) και ύστερα του πατέρα της (Χαρίτου). Στους καλλιτεχνικούς κύκλους ακούγεται πόσο όμορφη είναι η κόρη της Μ. Γιαννάτου, ενώ όλοι κάνουν λόγο για το πανέμορφο μπλε χρώμα των ματιών της, το οποίο δεν έχει κανένας από τους γονείς της. Η μικρή παίρνει πολλή αγάπη από συγγενείς και φίλους, ιδίως της Μαρκέλλας, και χαμογελά συνεχώς. Από την άλλη, όπως λένε οι συνάδελφοι της ηθοποιού, τελικά η εργασιοθεραπεία απέναντι στον αναπάντεχο χωρισμό της ήταν ό,τι έπρεπε. Η Μ. Γιαννάτου έχει ήδη δεχθεί προτάσεις για τηλεόραση και θέατρο και, μόλις ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που ήδη «τρέχουν», θα συζητήσει τα νέα δεδομένα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ