Μαρινέλλα: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της

Γνωστή είχε γίνει η είδηση της νοσηλείας της Μαρινέλλας, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε. Πλέον, η σπουδαία Ελληνίδα τραγουδίστρια έχει πάρει εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα σήμερα (30/11) στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος είπε: «Προέκυψε μία λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να εισαχθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να παρακολουθηθεί και να αντιμετωπισθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα. Οι πληροφορίες λένε ότι προκλήθηκε από κορoνοϊό, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί, παρά μόνο μία λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος.

Επειδή λοιπόν χθες είχε κανονικά πρεμιέρα με την Μπέττυ Μαγγίρα στο NOX, όπως αντιλαμβάνεστε η πρεμιέρα αναβλήθηκε. Ο Στέλιος Διονυσίου είναι η έκπληξη στο σχήμα, που δεν είχε ακουστεί από την αρχή. Πρέπει να σας πω ότι επιστρέφει στις πρόβες την επόμενη εβδομάδα.

Πέρασε το πρόβλημα υγείας, πήρε εξιτήριο και αναρρώνει στο σπίτι. Εξακολουθεί βεβαίως να παραμένει μέσα, ακούγοντας τις συμβουλές τον γιατρών της. Αλλά, μαθαίνω ότι επιστρέφει στις πρόβες της και την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου έχει την πρεμιέρα της με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Εγώ άλλα ξέρω, το δικό μου ρεπορτάζ άλλα λέει, ότι δεν ήταν κόβιντ. Εγώ γνωρίζω ότι έγινε και κάτι επεμβατικό, αλλά είναι όλα καλά, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό. Εκ του αποτελέσματος όλα κρίνονται, το γεγονός ότι γυρίζει τόσο γρήγορα στις πρόβες και ανοίγει το μαγαζί, αν ήταν κάτι σοβαρό δεν θα την ενδιέφερε. Είναι μια χαρά η γυναίκα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ