Ηρώ Σαΐα: Έχω βιώσει bullying για τον γάμο μου με τον Σταύρο Ξαρχάκο

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε η Ηρώ Σαΐα. Η γνωστή τραγουδίστρια που είναι παντρεμένη με τον Σταύρο Ξαρχάκο, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μίλησε και για την σχέση της με τον γνωστό συνθέτη.

«Έχω βιώσει bullying για τον γάμο μου με τον Σταύρο Ξαρχάκο. Ο καθένας πια έχει άποψη για το πώς ζούμε, αν είμαστε καλοί, αν έπρεπε να παντρευτούμε, τι νιώθουμε, τι προθέσεις έχουμε. Κανένας απ’ αυτούς όμως δεν είναι ένας άνθρωπος που θα με δει και θα έρθει να μου πει «Να σου πω κάτι; Πιστεύω αυτό για σένα».

Όλοι αυτοί, είναι θρασύδειλοι άνθρωποι που κάθονται στον καναπέ τους και θα σχολιάσουν εσένα, εμένα, όποιον εκτίθεται και πρέπει απλώς να χαμογελάμε νομίζω. Και να αντιλαμβανόμαστε και κάτι που είναι πολύ σοβαρό, πόση μοναξιά κρύβει αυτό. Στεναχωριόμουν μέχρι να το συνηθίσω. Είχε στεναχωρηθεί και αυτός όταν είχα στεναχωρηθεί κατά καιρούς με τέτοια πράγματα», εξήγησε η Ηρώ Σαΐα.

«Έχουν υπάρξει τρομερά προβλήματα»

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Είμαστε μαζί 16 χρόνια. Την σχέση μας κρατάνε ζωντανή, οι διαφορές, οι δυσκολίες, η μουσική και τα παιδιά μας, τα κοινά πράγματα που αγαπάμε και οι δύο. Και είναι και αυτά που δεν αγαπάμε και οι δύο και τσακωνόμαστε γι’ αυτά. Μέσα σ’ αυτά τα 16 χρόνια έχουν υπάρξει τρομερά προβλήματα και τρομερές χαρές».

Σε ερώτηση για το αν από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκε ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλει να κάνει οικογένεια, απάντησε ότι: «Δεν είναι ο άνθρωπος που λες «Αχ τι ωραίος άνδρας, τι κατάλληλος για να κάνει οικογένεια». Εμείς γνωριστήκαμε μέσα από την δουλειά μας. Η πρώτη μας επαφή ήταν άσχημη, σχεδόν τσακωθήκαμε. Τον είδα ξανά ένα χρόνο μετά και μετά άρχισε να πλέκεται το ειδύλλιο. Δεν μπορείς να πεις ότι τον είδα και έπεσα στα πατώματα και αυτός νομίζω το ίδιο»

«Στα 8 χρόνια μέχρι να παντρευτούμε δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ο άνθρωπος που έλεγες «Αχ να κάνω οικογένεια» και ίσως και εγώ δεν ήμουν το κορίτσι που θα έλεγες «Αχ να κάνω οικογένεια».

Δεν μπορώ να πω δηλαδή ότι από την αρχή στη σχέση αυτή σκεφτόμασταν την οικογένεια. Αφότου δεθήκαμε περισσότερο, αφότου γνωριστήκαμε περισσότερο, θέλησε και θέλησα κι εγώ. Παντρευτήκαμε γι’ αυτό, αλλιώς δεν θα παντρευόμασταν κιόλας δεν ξέρω αν υπήρχε λόγος», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ