Μαρίνα Βερνίκου: Τι αποκάλυψε για την περιπέτειά της οικογένειάς της με τον κορονοϊό – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρίνα Βερνίκου. Η γνωστή φωτογράφος μίλησε για την εμπειρία της οικογένειάς της με τον κορονοϊό, καθώς ο σύζυγός της, Μίλτος Καμπουρίδης και τα δύο από τα τρία της παιδιά εμφάνισαν τη νόσο.

«Ήμασταν από τα πρώτα κρούσματα στην Ελλάδα και δεν μας είχε πάει καν το μυαλό ότι υπάρχει περίπτωση να ήταν αυτό. Γύρισε από Μίλτος από ένα ταξίδι στο Λονδίνο, από εκεί πρέπει να το έφερε. Την πρώτη εβδομάδα είχε δέκατα και δεν αισθανόταν πολύ καλά, αλλά εμείς γενικά σαν οικογένεια όταν έχουμε δέκατα δεν το παίρνουμε σοβαρά, συνεχίζουμε κανονικά τη ζωή μας. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα πήγαμε Βουλγαρία και κάναμε σκι. Είχαμε μία εβδομάδα που είχαμε τον κορονοϊό και ήταν κάτι ξένο. Μετά γυρίσαμε πίσω και ήμασταν καλεσμένοι σε ένα σπίτι στο βουνό και είχαν ήδη περάσει πέντε μέρες που δεν αισθανόταν καλά, όχι κάτι πολύ σοβαρό όμως, όχι κάτι ανησυχητικό. Μέσα στο σπίτι, η φίλη που μας είχε καλέσει μας λέει ότι ο οδηγός της είχε κορονοϊό. Μου φάνηκε τρελό ότι κάποιος κοντινός είχε κορονοϊό. Στην Ελλάδα είχαμε πέντε κρούσματα και φάνταζε κάτι πολύ μακρινό. Είπε ότι είχε τα ίδια συμπτώματα και λέμε “λες;” Κάναμε όλοι το τεστ, βγήκε θετικός ο Μίλτος και τα δύο παιδιά, ασυμπτωματικά τα μικρά σε όλη τη διάρκεια. Τη δεύτερη εβδομάδα ήταν έντονα τα συμπτώματα του άνδρα μου. Ήταν μία βαριά γρίπη», είπε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Βερνίκου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Βερνίκου.

«Δεν είχαμε φόβους και αγωνίες. Ήμασταν τα πρώτα κρούσματα. Μετά έμεινε ο Μίλτος και τα δύο παιδιά χωριστά από εμάς. Ο Μίλτος έδωσε πλάσμα εθελοντικά και μακάρι να μπορέσει να βοηθηθεί κάποιος από αυτό. Ελπίζουμε να δουλέψει αυτό», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.