Μίλτος Καμπουρίδης: Αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό και βγήκε νικητής – ΦΩΤΟ

Τη μάχη που έδωσε με τον κορονοϊό αποκάλυψε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα ο Μίλτος Καμπουρίδης. Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της Μαρίνας Βερνίκου, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γνωστοποίησε στο κοινό πως μετά από 24 μέρες που πάλεψε τον ιό, τα αποτελέσματά του βγήκαν αρνητικά. Ιδιαίτερα συγκινητικά είναι όσα αναφέρει για τα «μαθήματα» που πήρε κατά το διάστημα της καραντίνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος και η σύζυγός του Μαριάννα Βερνίκου πάντρεψαν την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, οι οποίοι επίσης διαγνώστηκαν θετικοί στον ιό.

«Σήμερα έλαβα τα πολυαναμενόμενα νέα πως είμαι ελεύθερος από τον Covid-19. Πάλεψα με τον ιό για 14 ημέρες. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες είχα συνεχώς πυρετό και τα συνηθισμένα συμπτώματα. Από τη στιγμή που τα συμπτώματα σταμάτησαν, περίμενα άλλες δέκα ημέρες για να λάβω το αρνητικό αποτέλεσμα. Οπότε στο σύνολο, πάλεψα τον ιό για 24 ημέρες. Ήταν μια δυσάρεστη, αλλά πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Έμαθα πώς αυτή η αρρώστια επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα και πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται… Επιβεβαίωσα ότι μπορώ να βασιστώ στην οικογένειά μου, στην ομάδα μου και τους φίλους μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μίλτος Καμπουρίδης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ