Μαρίνα Τσιντικίδου: Το άγνωστο περιστατικό με τη φαγουρόσκονη – “Ήταν θρασύτατη, της άξιζε”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε η Μαρίνα Τσιντικίδου. Το μοντέλο που μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως είχε ρίξει φαγουρόσκονη στα παπούτσια άλλου μοντέλου ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα που έβγαλε τα οποία ωστόσο δεν διαχειρίστηκε σωστά.

“Δεν έκανα καθόλου καλή διαχείριση των χρημάτων από τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ, ευχαριστιόμουν αυτό που συνέβαινε, δεν μπορούσα να σεβαστώ τα χρήματα. Ίσως να ήταν ένα μάθημα που έπρεπε να πάρω” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσιντικίδου.

Το μοντέλο αποκάλυψε κι ένα άγνωστο περιστατικό. «Είχα ρίξει λίγη φαγουρόσκονη σε παπούτσια άλλου μοντέλου, γιατί κάποια με είχε εκνευρίσει πάρα πολύ, ήταν θρασύτατη, της άξιζε. Δεν έπιασε όμως, δεν έγινε τίποτα» είπε.

“Το πιο ακραίο που μου έχει συμβεί σε φωτογράφιση είναι να κάνουμε μαγιό σε θάλασσα Δεκέμβρη και σε καύσωνα χειμωνιάτικα ρούχα, που λιποθύμησα προς το τέλος της ημέρας” ανέφερε.

Τέλος, η Μαρίνα Τσιντικίδου μίλησε και για τη νέα της ενασχόληση με την αρχιτεκτονική τοπίου: «Άλλαξε η ζωή μου από τότε που ασχολούμαι με την αρχιτεκτονική τοπίου και τα φυτά, αυτός ήταν και ο στόχος. Οφείλουμε στον εαυτό μας να κάνουμε αλλαγές που θα μας ηρεμήσουν την ψυχή. Αρχικά το έκανα για βιοποριστικούς λόγους».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ