Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Το μήνυμα για τα γενέθλιά της και η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη

Γενέθλια έχει σήμερα (26/7) η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρώην παίκτρια του Survivor γίνεται 28! Παρ’ όλα αυτά όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο instagram, λόγω των όσων βιώνει η χώρα τις τελευταίες ημέρες δεν θα ανεβάσει πολλά στιγμιότυπα στο προφίλ της, από τα γενέθλιά της. Από τα ελάχιστα που έχει ανεβάσει είναι η έκπληξη που της έκανε ο σύντροφός της και νικητής του Survivor All Star, Σάκης Κατσούλης.

Η ανάρτηση για τα γενέθλιά της

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα και έρθουν τα γενέθλιά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέβασε ένα κείμενο στο instagram προφίλ της, με το οποίο ενημέρωνε τους ακολούθους της πως αποφάσισε να μην δημοσιεύσει πολλά από τα γενέθλιά της σεβόμενη τα όσα αντιμετωπίζει η χώρα αυτές τις ημέρες. Συγκεκριμένα έγραψε: «Σήμερα μετά τις 12 έχω γενέθλια, αλλά από σεβασμό για όλα αυτά που περνάει η χώρα μας, δεν μου πάει η καρδιά να ανεβάσω πολλά πράγματα! Τα μηνύματα σας ήδη είναι πολλά, τα βιντεάκια που μου έχετε φτιάξει ακόμα περισσότερα! Σας ευχαριστώ από καρδιάς! Η ευχή που έκανα είναι να λήξει όλο αυτό που ζούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται, με τον πιο ανώδυνο τρόπο και να μην ξανά ζήσουμε ΠΟΤΕ τέτοιες καταστάσεις! Θα ανεβάσω την έκπληξη που μου κάνανε ο Σάκης και οι φίλοι μου και αποσπάσματα από τη αυριανή μέρα εν καιρό. Να κοπάσει πρώτα όλο αυτό που ζούμε!».

Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη

Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη και για τον Σάκη Κατσούλη, αφού σαν σήμερα γεννήθηκε η αγαπημένη του. Έτσι ο νικητής του Survivor All Star μαζί με τους φίλους του ζευγαριού έκαναν έκπληξη με τούρτα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μάλιστα η τούρτα δεν ήταν απλή, καθώς αποτελούνταν από δύο ορόφους και ήταν εμπνευσμένη από το ριάλιτι επιβίωσης που συμμετείχαν. Στο βίντεο από την έκπληξη, το οποίο ανέβασε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο instagram προφίλ της, ο Σάκης Κατσούλης ακούγεται να λέει: «Αγάπη μου, επιτέλους 28! Αγάπη μου, καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί ψυχή μου! 5 χρόνια είμαστε μαζί, ζωή μου!».

Η Μαριλένα Ρουμελιώτη συνόδεψε το βίντεο με ένα κείμενο, στο οποίο γράφει: «Να έχεις ανθρώπους δίπλα σου να σε αγαπάνε αληθινά! Και εγώ νιώθω πως αυτοί οι τύποι με αγαπάνε αληθινά με τα καλά και με τα κακά μου, αγαπάνε την Μαριαλένα όπως ακριβώς είναι, γι’ αυτό ακριβώς που είναι! Σας ευχαριστώ για όλα έναν προς έναν… μα πάνω από όλα ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο που κάνει την κάθε μου μέρα να είναι γιορτή! Σας αγαπώ άπειρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ