Κιμ Καρντάσιαν: Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο περνάει χρόνο με τον γιο της

Το όνειρο κάθε μικρού παιδιού που θέλει μεγαλώνοντας να γίνει ποδοσφαιριστής, ζει ο γιος της Κιμ Καρντάσιαν, Σαιντ, καθώς μαζί με την διάσημη μαμά του γυρίζει όλο τον κόσμο για να δουν ποδοσφαιρικούς αγώνες και για να συναντήσει τα ποδοσφαιρικά πρότυπά του.

Η δισεκατομμυριούχος έχει τεράστια αδυναμία και στα τέσσερα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ και προσπαθεί να τους αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Η Κιμ Καρντάσιαν έχει αναγνωρίσει την αγάπη που τρέφει ο 8χρονος Σαιντ στο ποδόσφαιρο και έτσι ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο για να δουν ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μάλιστα ο 8χρονος γιος της έχει την δυνατότητα με αυτόν τον τρόπο να γνωρίσει και αστέρες του αθλήματος, που φυσικά αποτελούν είδωλά του.

Χθες (25/7) η Καρντάσιαν παρευρέθηκε με τον γιο της, στον αγώνα της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο, Αλ Νασρ Ριάντ, εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν που έγινε στην Ιαπωνία. Η σταρ που έχει πάνω από 360 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram, μοιράστηκε άπλετο υλικό από την νέα ποδοσφαιρική της εμπειρία με τους θαυμαστές της, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες και τα βίντεο που πόσταρε στο instagram, ο Σαιντ και ο φίλος του όχι μόνο παρακολούθησαν τον αγώνα αλλά συνάντησαν και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νέιμαρ να ενθουσιάζουν τα μικρά αγόρια. Ο Σαιντ ο οποίος δεν “πήρε” θέση για το αν προτιμά τον Πορτογάλο ή τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, αφού φόρεσε τις ποδοσφαιρικές μπλούζες και των δύο, πέρασε χρόνο και με τον Ρονάλντο και με τον Νέιμαρ.

Υπενθυμίζεται πως Κιμ Καρντάσιαν και Σαιντ Γουέστ είχαν βρεθεί και στο ποδοσφαιρικό ντεμπούτο του Μέσι με την Ίντερ Μαϊάμι. Τότε ο 8χρονος είχε πάρει και φανέλα του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή, η οποία ήταν φυσικά υπογεγραμμένη από τον Μέσι. Σε δηλώσεις της σε ρεπόρτερ που της πήρε συνέντευξη στο γήπεδο, η Κιμ Καρντάσιαν είπε χαρακτηριστικά: «Ο γιος μου με έφερε εδώ σήμερα. Έχει εμμονή με το ποδόσφαιρο και εγώ θα κάνω τα πάντα για το μωρό μου, έτσι ταξιδεύω τον κόσμο, με έχουν κάνει να πηγαίνω ταξίδια για το ποδόσφαιρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ