Μαρία Σάκκαρη: Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου

Η Μαρία Σάκκαρη με την εκπληκτική εμφάνισή της στο Ρολάν Γκαρός μπήκε για τα καλά στην ελίτ του παγκόσμιου τένις και πλέον κάνει παρέα στον άλλο κορυφαίο του είδους, Στέφανο Τσιτσιπά. Για τη Μαρία, η συγκεκριμένη επιτυχία δεν ήρθε καθόλου τυχαία καθώς τα τελευταία χρόνια έχει δουλέψει πάρα πολύ σκληρά και έχει σημειώσει μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι της.

Μιλώντας στο περιοδικό Secret αναφέρθηκε στην αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειάς της λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και στις ήττες”.

Σε ερώτηση αν είναι ευχαριστημένη από την παρουσία της στο Ρολάν Γκαρός ανέφερε: “Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα. Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου γιατί ακολουθούν άμεσα πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbledon. Επίσης ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες που είναι στα τέλη Ιουλίου”.

Παράλληλα με την ευτυχία της στο αγωνιστικό επίπεδο, η Μαρία Σάκκαρη βιώνει την ευτυχία και στα προσωπικά της. Τους τελευταίους μήνες η Ελληνίδα τενίστρια είναι μαζί με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του Πρωθυπουργού, ο οποίος μάλιστα στήριξε με μεγάλη αγωνία και πάθος τις προσπάθειές της από τις εξέδρες του Ρολάν Γκαρός ενώ λίγες ημέρες μετά την επιτυχία δημοσιοποίησαν στα social media κοινές τους φωτογραφίες.

“Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή όσο στην επαγγελματική γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα” δηλώνει η Μαρία Σάκκαρη επιβεβαιώνοντας την υπέροχη περίοδο που διανύει στη ζωή της μέσα και έξω από τα courts.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ