Μαρία Παπαφωτίου: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις “Σέρρες”, δεν έχω διαχειριστεί τον θάνατo του Πάνου Νάτση»

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» φιλοξενήθηκε την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου η Μαρία Παπαφωτίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατo του Πάνου Νάτση, τον οποίο, όπως εξομολογήθηκε, δεν έχει μπορέσει να διαχειριστεί.

«Ήμασταν πολύ φίλοι, συναντηθήκαμε σε κάτι γυρίσματα που είχα πάει για guest. Είναι σαν μη γενόμενο αυτό στο μυαλό μου, δεν το ‘χω τοποθετήσει, δεν το ‘χω διαχειριστεί καθόλου» ανέφερε για τον Πάνο Νάτση και συμπλήρωσε για την σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός πως: «Δεν μπορώ να δω ούτε τρέιλερ από τις ‘Σέρρες’. Δεν πιστεύω ότι δεν θα τον ξαναδώ, ότι δεν θα ξαναπούμε τα αστεία μας. Τι λέτε; Δεν γίνεται».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μαρία Παπαφωτίου δήλωσε σχετικά με την συμμετοχή της στο «Κόκκινο Ποτάμι» πως: «Δεν το πιστεύω πόσο τυχερή είμαι στο Κόκκινο Ποτάμι. Έχουμε δεθεί, έχουμε μία οικογενειακή ατμόσφαιρα. Δουλεύουμε με τέτοιο μόχθο, δίνουμε την ζωή μας και την ψυχή μας, που νομοτελειακά έρχεται και μία ευκαιρία η οποία ‘κουμπώνε’ στην πολύ σκληρή δουλειά που κάνεις. Δεν πιστεύω στην τύχη εγώ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ