Μαρία Μιχαλοπούλου: Η φωτογραφία και το μήνυμα μετά το πρώτο χειρουργείο

Η Μαρία Μιχαλοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram αναφέρθηκε στο πρώτο χειρουργείο που έκανε στο χέρι για το αιμαγγείωμα που έχει από τη γέννησή της.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το GNTM και τη Φάρμα, αποκάλυψε πως περίμενε την επέμβαση αυτή όλη της τη ζωή, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν και άλλα χειρουργεία.

“Βρείτε τις διάφορες, σωστά στην δεύτερη φωτογραφία έχω βάλει σκουφάκι. Πέρα από την πλάκα χθες έκανα την πρώτη επέμβαση για το αιμαγγείωμα που έχω στο χέρι μου από τη γέννηση μου. Ναι αιμαγγείωμα είναι αυτό πράσινο-μπλε πράγμα που φαίνεται στο δεξί μου χέρι. Όχι, δεν είναι χτύπημα, είναι μπερδεμένες φλέβες. Ναι το έχω και στη μασχάλη, όχι δεν είναι αξύριστη η μασχάλη μου. Ναι πονούσε σε πολλές περιπτώσεις και με δυσκόλευε ακόμα και σε καθημερινά πράγματα.

Μην βιαστείτε να μου πείτε “καλή ανάρρωση”, γιατί θα ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις. Για εσάς είναι ακόμα μια φωτογραφία αλλά για εμένα είναι κάτι που το περίμενα όλη μου τη ζωή, όσο και να πονάω αυτή τη στιγμή και θα συνεχίσω να πονάω για καιρό, απλά ανυπομονώ να τελειώνει αυτή η ιστορία και μετά θα επιστρέψω στην δράση”,  έγραψε το μοντέλο στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.