Μαρία Μενούνος: Ταξίδι με θεραπευτικό χαρακτήρα στον Άγιο Δομίνικο μαζί με την κόρη της – ΦΩΤΟ

Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Δομινικανή Δημοκρατία απολαμβάνει μαζί με την κόρη της, Αθηνά, η Μαρία Μενούνος. Δεν πρόκειται όμως απλώς για μια απόδραση με στόχο την ξεκούραση, αλλά, όπως διευκρίνισε η ίδια μέσα από ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για ένα ταξίδι με θεραπευτικό χαρακτήρα.

Συγκινεί η Μαρία Μενούνος: «Προσεύχομαι να ζήσω πολλά ακόμα χρόνια, ώστε να μπορώ να συνεχίσω να παίρνω κάρτες από το μωρό μου»

Η Μενούνος που το 2023 αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της ακόλουθους ότι έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν στη χώρα της Καραϊβικής για τον ίδιο λόγο, Αυτή τη φορά όμως επέλεξε να έχει μαζί της την κόρη της. Η 47χρονη παρουσιάστρια δεν παρέλειψε μάλιστα να δημοσιεύσει μερικά στιγμιότυπα με τις δυο τους να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.

«Πέρασα τόσο υπέροχα πέρυσι θεραπεύοντας τις βλάβες στο ήπαρ στη Δομινικανή Δημοκρατία, που ήξερα ότι έπρεπε να φέρω πίσω μαζί μου την Αθηνά για έναν δεύτερο γύρο. Ήλιος, ίαση και ποιοτικός χρόνος μαζί», έγραψε η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στο story της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Ma

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK