Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε – “Ο Γιάννης Αϊβάζης τον έχει συναντήσει…”

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίουσε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε, μεταξύ άλλων, για το τηλεοπτικό της μέλλον, αλλά και για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει η ίδια θύμα, χωρίς ωστόσο να κινηθεί νομικά.

«Συζητάω πολλά πράγματα για την τηλεόραση. Εδώ και πολλά χρόνια, κάθε χρόνια μου γίνεται πρόταση για παρουσίαση», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” η Μαρία Κορινθίου, με την ηθοποιό να εξομολογείται στη συνέχεια για την συμμετοχή της στο ” The Masked Singer” πως «στο Masked Singer πέρασα υπέροχα. Εκεί αγάπησα πολλούς ανθρώπους και με αγάπησαν. Πιαστήκαμε χέρι χέρι με πολλούς ανθρώπους, πέρασα υπέροχα και θα μείνω εκεί».

Όσον αφορά στις υποθέσεις του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη, η ηθοποιός είπε: «Όλοι χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, όλοι χρειαζόμαστε λύτρωση και μια συγχώρεση. Πρώτα η συγχώρεση θα πρέπει να έρθει από τους καταγγέλλοντες και μετά από όλους τους υπόλοιπους».

«Μου έχει συμβεί να με παρενοχλήσουν, αλλά δεν μπήκα στη διαδικασία να κάνω καταγγελία. Όλα αυτά τα έχω πει και στον σύζυγό μου, τον Γιάννη και μάλιστα, έχει βρεθεί μαζί του τετ α τετ. Η συμπεριφορά του ήταν σοβαρή», εκμυστηρεύτηκε η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Μαρία Κορινθίου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ