Μαρία Καβογιάννη: Με παίδεψε αυτό το επάγγελμα σε σχέση με τις επιλογές – Είναι πολύ δύσκολη τέχνη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε η Μαρία Καβογιάννη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα της, αλλά και για την επιτυχία που είχε η τηλεοπτική σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

«Τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το Ντόλτσε Βίτα. Δεν ήξερα πως θα πάει μια σειρά, δεν ήξερα ποτέ ότι θα έχει τέτοια διαχρονικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι καμιά φορά σε οδηγούν κάποια βήματα χωρίς να το ξέρεις κάπου που τελικά σε φτάνει σε ένα σημείο. Αυτές οι σειρές είχαν μεγάλη απήχηση στον κόσμο που ποτέ δεν το ήξερες. Πάντα έχουμε και κάποιες επιλογές και εμένα πολύ με παίδεψε αυτό το επάγγελμα σε σχέση με τις επιλογές γιατί είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου. Είναι πολύ δύσκολη τέχνη», είπε αρχικά η Μαρία Καβογιάννη.

Και ανέφερε στην συνέχεια η ηθοποιός: «Δεν ξέρω αν έχω ένστικτο, γιατί πολλές φορές έχω κάνει και λάθη, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά κάτι τόσο εμφανώς καλό που δεν υπήρχε επιλογή. Το Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα τέτοιο από τα πρώτα επεισόδια που είχα διαβάσει».

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε αν τότε της προκάλεσε τρόμο η επιτυχία του σίριαλ, η Μαρία Καβογιάννη απάντησε: «Την επιτυχία της σειράς τότε δεν την νιώθαμε. Η επιτυχία δεν ήταν όπως τώρα. Δεν είχαμε αυτές τις θεαματικότητες που κάθεσαι και βλέπεις τώρα πώς πήγε μια σειρά ή μια εκπομπή ούτε και υπήρχαν τα social media. Το κατάλαβα πιο μετά από τις επαναλήψεις και από καιρό που κρατούν μέχρι και τώρα. Αμέσως μετά ήταν δύσκολο γιατί όταν κάνεις μια επιτυχία νιώθεις υποχρεωμένος στο επόμενο βήμα σου να την επαναλάβεις. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Και σε μια αποτυχία, που συνέβη, ησύχασα».

Η γνωστή ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης εξομολογήθηκε πως φοβήθηκε, την πρώτη φορά που καταπιέστηκε με το δράμα.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον “Κόκκινο κύκλο” του Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό. Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικό. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση» είπε η Μαρία Καβογιάννη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ