Ο Γιώργος Χριστοδούλου για τον εθισμό του στο αλκοόλ: Δεν μπορούσα να το ελέγξω – Ξύπναγα το πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο Γιώργος Χριστοδούλου. Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Σασμός», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση του με το αλκοόλ στο παρελθόν και στην μάχη που έδωσε εναντίον του εθισμού του.

«Δεν πρόλαβα να φτάσω σε στάδια που θα με χαρακτήριζαν αλκοολικό μάλλον. Προσπαθούσα να καταλαγιάσω τις όποιες ανησυχίες είχα με την δουλειά και το σημαντικότερο ήταν ότι έβγαινα από μία πολύ πολύ δύσκολη ερωτική σχέση. Αυτός ήταν ένας λίγο ανώριμος πειραματισμός», είπε αρχικά ο Γιώργος Χριστοδούλου.

Και εξομολογήθηκε στην συνέχεια ο ηθοποιός πως: «Το σημαντικότερο με εμένα δεν ήταν η ποσότητα, αλλά το ότι δεν μπορούσα να το ελέγξω. Μπορεί να έπινα ένα μπουκάλι στην καθισιά μου. Σταμάτησα όταν πια ξύπναγα το πρωί και ένιωθα ένα μηδενικό. Καταλυτικός παράγοντας ήταν η γυναίκα μου. Ήθελα να γίνω ευτυχισμένος μαζί με την Μαρία».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ