Μαρία Ιωαννίδου: Είναι η τελευταία μου τηλεοπτική συνέντευξη – Στην κηδεία μου θα είμαι ντυμένη με γούνα

Συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@Star και την στήλη της Φωτεινής Ψυχίδου παραχώρησε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδου: Ετοιμάζει μήνυση κατά της Google – «Γράφουν ότι είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερη»

«Είναι η τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη που δίνω και σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ αρνητικά η Φαίη Σκορδά. Μην με ρωτήσεις γιατί, είναι θέμα μυαλού» δήλωσε η ηθοποιός.

«Κοντεύω 50 χρόνια στο κουρμπέτι, σεβαστείτε το. Κάτι συμβαίνει για να είμαι τόσα πολλά χρόνια, πάνω από 45 χρόνια είμαι στο κουρμπέτι, από 6 ετών», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδου: Η δήλωσή της για τον Βαγγέλη Σειληνό που προκάλεσε αίσθηση

Αναφέρθηκε επίσης, στον Φρέντυ Γερμανό, ο οποίος όπως είπε, δεν την «επισκέπτεται» πλέον στα όνειρά της.

«Δεν μου μιλάει πια, δεν έρχεται στα όνειρά μου. Στον συγκεκριμένο καναπέ που έφυγε ο Φρέντυ Γερμανός αισθανόμουν ότι κουνιέται ο καναπές, αισθανόμουν μια δόνηση», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Μια από τις κορυφαίες στιγμές της ζωής μου ήταν όταν γνώρισα τον Φρέντυ. Με κυνήγησε πολύ».

Μιλώντας για τις δηλώσεις της για τις οποίες έχει συζητηθεί πολλές φορές η ίδια αναφέρθηκε στο χιούμορ της. «Η αντίστασή μου ήταν το χιούμορ, είτε σαχλό είτε ανάλαφρο, όπως θέλουν κάποιοι να το χαρακτηρίσουν. Τώρα σταμάτησα, γιατί δεν το αντιλαμβάνονται. Για να κάνεις χιούμορ πρέπει να είσαι έξυπνος άνθρωπος. Θεωρώ τον εαυτό μου – και το λέω με έπαρση- έξυπνο άνθρωπο», δήλωσε.

Όσο για το αν θα άλλαζε κάτι στη ζωή της, είπε: «Θα ήθελα να ξαναγεννηθώ και να διορθώσω το λάθος μου. Ότι δεν έκανα παιδί, ένα Γερμανάκι. Θυσίασα τα πάντα για τη δουλειά».

Τέλος, μίλησε για το πώς θα ήθελε να περάσει την τελευταία της ημέρα. «Μπορεί να με περιμένει ο Φρέντυ. Όχι τώρα Φρέντυ μου, δεν θέλω. Την τελευταία μου μέρα θα την περάσω με το σκυλάκι μου και τον Δημήτρη. Θα κάνουμε διάφορα. Στην κηδεία μου θα έρθει όλη η Ελλάδα. Ντυμένη με τη γούνα μου θα είμαι, κυρία θα φύγω, να με χτενίσετε», κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ