Μαρία Ηλιάκη: Νέο επεισόδιο με τον Νίκο Μουτσινά – “Δεν θα πάω στην εκπομπή του”

Ενοχλημένη είναι η Μαρία Ηλιάκη με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη της Νίκο Μουτσινά. Οι δύο παρουσιαστές δεν έχουν μιλήσει καθόλου, πέρα από την επικοινωνία που είχαν μέσα από τις εκπομπές τους.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τον Κώστα Τσουρό και εξήγησε πως με τον Νίκο Μουτσινά δεν έχει συμβεί κάτι αλλά απομακρύνθηκαν.

Ωστόσο δεν έκρυψε πως περίμενε από αυτόν να της στείλει ευχές για το παιδί που έφερε στον κόσμο. “Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα” είπε. “Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει” πρόσθεσε.

«Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω. Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω», υποστήριξε η Μαρία Ηλιάκη.

Η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε και στην Κατερίνα Καινούργιου λέγοντας πως είχε υπάρξει στο παρελθόν μία παρεξήγηση μεταξύ τους η οποία όμως έχει λυθεί. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου της έστειλε και δώρο στην Ελβετία όταν γέννησε.

“Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία” σημείωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ