Μαρία Ηλιάκη για Νίκο Μουτσινά: Κατά βάθος αγαπιόμαστε…

Το τελευταίο διάστημα αρκετή συζήτηση γίνεται για την κόντρα που φαίνεται ότι έχει ο Νίκος Μουτσινάς με την Μαρία Ηλιάκη. Οι πρώην κολλητοί φίλοι έφτασαν να ανταλλάσσουν μηνύματα με “μπηχτές” on air, ενώ κάθε φορά που παραχωρούν κάποια συνέντευξη δέχονται ερώτηση για τη σχέση τους.

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στο “Secret” της εφημερίδας “Παραπολιτικά” και, όπως ήταν λογικό, ρωτήθηκε και για το συγκεκριμένο θέμα. Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν θέλει να ξαναμιλήσει για τον Νίκο Μουτσινά.

“Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για τον Νίκο… Θα σου πω μόνο ότι κατά βάθος αγαπιόμαστε πολύ” είπε.

Κατερίνα Καραβάτου Μαρία Ηλιάκη
Κατερίνα Καραβάτου και Μαρία Ηλιάκη

Τι είπε η Μαρία Ηλιάκη για την τηλεοπτική επιστροφή της

Σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στην εκπομπή του MEGA “Τι λες τώρα”, η παρουσιάστρια τόνισε: “Το σκέφτηκα, το συζήτησα με τον άντρα μου και με παρότρυνε να το κάνω. Ήταν ένα συν για εμένα για να πω το ναι. Ήταν ένας από τους σημαντικούς λόγους που δέχτηκα η Κατερίνα Καραβάτου. Με ξέρει καλά, την ξέρω κι εγώ και γνωριζόμαστε από την αρχή. Επίσης σημαντικό είναι πως η εκπομπή δεν είναι καθημερινή, καθώς δεν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στους ρυθμούς του καθημερινού…”.

“Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ με το κανάλι και είμαι πολύ χαρούμενη, το αγαπούσα πολύ ως θεατής. Μου άρεσε πολύ η αισθητική του, οι παραγωγές του. Τώρα υπάρχει μία ωραία συναδελφικότητα, μια αλληλεγγύη το να στηρίζουμε η μια εκπομπή την άλλη και χαίρομαι που μετέχω σε αυτό… Τα νούμερα τα κοιτώ συνέχεια. Είμαι νουμεράκιας. Είμαι φαν. Βλέπω τις αναλύσεις, τα κοινά, τα τέταρτα. Πέρα από το άγχος που δημιουργούν, έχουν και ενδιαφέρον όταν τα κοιτάς πιο αναλυτικά και βλέπεις τι αρέσει στον κόσμο” συμπλήρωσε.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ