Μαρία Μπεκατώρου: Το τέλος του Still Standing, τα δάκρυα για το YFSF και η πρωινή εκπομπή – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2 Night Show”. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα καθώς λήγει το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1, για το YFSF, το Still Standing αλλά και για τον αν θα ήθελε να κάνει πρωινό.

«Ήταν φανταστική χρονιά με το Still Standing, νομίζω έκανε τον κύκλο του. Βάζω ερωτηματικό γιατί δεν έχω επίσημη ανακοίνωση αλλά αυτό νιώθω. Θα το συνέχιζα με κάποιες συνθήκες. Να είναι λίγο προστατευμένο. Να βάζαμε νέες κατηγορίες, να το δουλεύαμε πιο πολύ. Επειδή το πήρα στα χέρια μου πολύ δειλά, το φοβόμουν πολύ και κάπως έγινε και το φέραμε στα μέτρα μου και τώρα είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στο βιογραφικό μου» είπε η παρουσιάστρια για το Still Standing.

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε και για την επιτυχία που γνωρίζει το YFSF: «Το αγαπώ πολύ. Επειδή φέτος υπάρχει αυτή η εκδοχή, που είναι μια all star εκδοχή, η δουλειά είναι τρομερή και όλοι το κάνουμε με πάρα πολύ αγάπη και είμαι περήφανη που το κάνω και είμαι μέρος του προγράμματος. Όποιος μιλάει για τηλεόραση και σόου πρέπει να μιλάει και γι’ αυτό». «Δεν θα ήθελα να κάνω πρωινό. Το έκανα σαββατοκύριακο. Το περιεχόμενο είναι πολύ κοντά. Πέρασα φανταστικά αλλά δεν μπορώ. Θέλω χαρά. Σκέφτομαι πολύ το επόμενό μου βήμα. Είναι κομβικό το σημείο αυτό. Η μόνη μου λέξη είναι ψυχαγωγία και χαρά. Στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ έχω κάνει πρωινό αλλά ήταν αλλιώς τα πράγματα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ