Μαρία Μπακοδήμου για Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης, το burger δεν είχε κανένα νόημα»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα. Σήμερα (22/6) στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου σχολίασαν τα όσα έγιναν, με την παρουσιάστρια να τοποθετείται για την στάση της συναδέλφου της.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Το σαφές είναι ότι δεν μπορεί να κάνει διαχείριση κρίσης. Δηλαδή, την επόμενη μέρα που θα έπρεπε να τοποθετηθεί, πήγε στο cheeseburger. Δεν με νοιάζει τι περίμενα.

Εγώ ξέρω ότι εμείς, όταν τέλειωσε η εκπομπή την περασμένη Κυριακή που κυκλοφόρησε η είδηση, χωρίς να λέει ποιος είναι ο ποινικολόγος, εμείς μάθαμε ποιος είναι. Το συζητήσαμε στο γραφείο πριν φύγουμε και όλοι μέσα μας δεν είχαμε το: “Να καταστραφεί αυτός ο άνθρωπος”;».

Ακόμα, η παρουσιάστρια εξήγησε: «Χωρίς να το εννοείς, είναι το θυμικό σου που φουντώνει και λες πώς είναι δυνατόν να έχεις σπάσει το κεφάλι της γυναίκας σου, κρατώντας την κλειδωμένη στο αυτοκίνητο; Δεν έμεινε η ίδια στην ουσία, το burger δεν είχε κανένα νόημα!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ