Βίντεο ντοκουμέντο από τροχαίο στην Λεωφόρο Συγγρού – ΙΧ έπεσε στη διαχωριστική νησίδα

Το βίντεο – ντοκουμέντο από το τροχαίο που έγινε στις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής στην Λεωφόρο Συγγρού που δημοσίευσε το Mega, προκαλεί σοκ.

Ένα κόκκινο smart κινείται στον παράδρομο της Συγγρού στο ύψος της Αμφιθέας και εισέρχεται στη λεωφόρο ταχείας με κατεύθυνση το Φάληρο. Ο οδηγός του κινείται αργά και διασχίζει σχεδόν κάθετα 3 λωρίδες κυκλοφορίας.

Ένα ασημί αυτοκίνητο που κατεβαίνει με ταχύτητα κάνει ελιγμό προς τα δεξιά για να το αποφύγει, χάνει τον έλεγχο, κάνει πλαγιολίσθηση και πέφτει με σφοδρότητα πάνω στις προστατευτικές μπάρες. Το ταξί που κινείται στην αριστερή λωρίδα, γλιτώνει την τελευταία στιγμή. Ευτυχώς τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που κινούνται στο σημείο, ελαττώνουν ταχύτητα και δεν εμπλέκονται στο τροχαίο.

Ο οδηγός του κόκκινου αυτοκινήτου, έχοντας αντιληφθεί τι συνέβη, πλησιάζει αργά το γκρι αυτοκίνητο. Αμέσως μετά η κάμερα ασφαλείας το δείχνει να εγκαταλείπει το σημείο του τροχαίου.

Παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ευτυχώς και οι δύο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους.

«Φάνηκε ότι πήγαινε αργά το κόκκινο αυτοκίνητο. Πήγε να μπει στην αριστερή λωρίδα πολύ κοφτά, τον έκοψε τον οδηγό, πήγε να περάσει αυτός με το γκρι αυτοκίνητο από δεξιά για να το αποφύγει, έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω στις μπαριέρες», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο σημείο επικράτησε πανικός. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν ο 20χρονος οδηγός του ασημένιου αυτοκινήτου αλλά και η συνοδηγός 21 ετών.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του κόκκινου smart που εγκατέλειψε το σημείο και συλλέγει καταθέσεις και βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή.

Πριν από 4 ημέρες ένα άλλο τροχαίο έγινε στο ίδιο ακριβώς σημείο της Λεωφόρου Συγγρού, με μια οδηγό να χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και να αναποδογυρίζει πέντε φορές πέφτοντας με δύναμη πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ