Μαρία Μπακοδήμου για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Σφίχτηκε το στομάχι μου με αυτή την ερώτηση»

Τη συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Break και τη Βάσω Λασκαράκη σχολίασαν η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της.

«Αν με ρωτούσε: ρε μπαμπά, κάνω για παρουσιαστής; Κι εσύ πρέπει να του πεις την αλήθεια και ξέρεις ότι δεν κάνει. Του το λες ή δεν του το λες; Ιδού η ερώτηση», αναρωτήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στη συζήτησή του με τη Βάσω Λασκαράκη στο «Γεια Σου» από το οποίο προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα, καθώς η συνέντευξη θα μεταδοθεί σήμερα Κυριακή (26/11).

Αυτή η ερώτηση έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στη Μαρία Μπακοδήμου. «Σφίχτηκε το στομάχι μου με αυτή την ερώτηση, γιατί θα έλεγα την αλήθεια στο παιδί μου. Είναι δύσκολη αλλά πρέπει να την ξέρει», είπε η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε: “Αν κάνεις μία δουλειά που ξέρεις πως είναι και αναγνωρίζεις εάν το παιδί σου το ‘χει ή όχι…».

Kαι στην συνέχεια η παρουσιάστρια συμπλήρωσε:

«Βέβαια, αν δεν το δοκιμάσει, δεν μπορείς να το ξέρεις. Διευκολύνονται τα παιδιά των διάσημων με έναν τρόπο. Όλος ο κόσμος το πιστεύει, γιατί είναι αλήθεια. Δηλαδή, αν θέλει ένα παιδί μου να κάνει τηλεόραση, δεν έχω δύο ανθρώπους να του προτείνω να πάει να συζητήσει; Μπορεί να μην τον εμπιστεύονται αλλά έχει την πρόσβαση να πάει να του χτυπήσει την πόρτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ