Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Του εύχομαι τα καλύτερα»

Την Μαρία Αντωνά συνάντησαν σε βραδινή της έξοδο οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών. Η ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία φαίνεται ότι έχει προχωρήσει τη ζωή της μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη, μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της.

Στην αρχή η Μαρία Αντωνά είπε: «Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πάρα πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα! Το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο και όχι από τον Πόρο, μου έχει μείνει από τότε».

Για τη νέα κοινή φωτογραφία της με τον Γιώργο Λιάγκα, που είδε το φως της δημοσιότητας, η ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε: «Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ, με ρωτάτε συνέχεια σε σχέση με αυτό. Επειδή όλο το χρονικό διάστημα που με γνωρίζετε έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πολύ πιο ταπεινή σε ό,τι αφορά το κομμάτι αυτό».

«Εύχομαι στον Άρη τα καλύτερα και σε όλο τον κόσμο και σε εσάς και καλό καλοκαίρι», απάντησε σε ερώτηση που της έγινε για τον πρώην σύντροφό της.

Ακόμα, ερωτηθείσα για το q&a που πραγματοποίησε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Άρης Σοϊλέδης, η Μαρία Αντωνά εξήγησε: «Δεν τα παρακολούθησα, είχα πάρα πολύ δουλειά, πάω να παίξω μουσική, σας αγαπώ και καλό καλοκαίρι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ