Μαρία Αλιφέρη: «Σε μια σκηνή ο Νίκος Φώσκολος με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Μαρία Αλιφέρη στο περιοδικό ΟΚ! με αφορμή την τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Πανθέοι.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε για τη συνεργασία που είχε με τον Νίκο Φώσκολο.

Αναφέροντας τον Χρήστο Πολίτη, ο ίδιος πέρσι μίλησε για τις κάκιστες σχέσεις του με τον Νίκο Φώσκολο, έναν σκηνοθέτη με τον οποίο έχεις κάνει μεγάλες επιτυχίες, όπως «Η κραυγή των λύκων».

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι προσωπικά έχει ο καθένας ή τι σκέφτεται. Υπάρχουν και κακές στιγμές στη δουλειά μας, τόσες εντάσεις. Και ξέρεις, μια κακή στιγμή μετράει για πολλές. Ασφαλώς ο Φώσκολος ήταν δύσκολος με την έννοια ότι ήταν πολύ απαιτητικός, αλλά για αυτό έκανε και όλα αυτά που έκανε. Είχε λόγο για το οτιδήποτε. Ήταν δεσποτικός αλλά μάστορας. Ο Νίκος με είδε στο «Στησιχόρου 73» και με πήρε και κάναμε το «Εν τούτω νίκα».

  • Είναι αλήθεια ότι σου έβαζε συνεχώς απαιτητικές σκηνές;

«Κανονικά. Με τον Νίκο Φώσκολο είχαμε μόνιμα στοίχημα να μου βάζει δύσκολες σκηνές για γύρισμα και εγώ να τις βγάζω. Είχα, θυμάμαι, μια σκηνή που έκανα τη ναρκομανή και με είχε δεμένη σε ένα υπόγειο, ανάμεσα σε κομμένα γυαλιά στο πάτωμα, όπου με έβρεχαν με λάστιχο. Εκείνο το γύρισμα κράτησε ώρες. Ήμουν σε αυτή την κατάσταση από το πρωί μέχρι το βράδυ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ