Μαργαρίτης: Μόνος πάλεψα στο τραγούδι – Με ποιον τραγουδιστή συζητάει για την επόμενη του δουλειά

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου, μας ταξίδεψε στα πρώτα του χρόνια στο τραγούδι.

Τα λάθη που έκανε

«Υπάρχουν. θα κάνεις και λάθη και μπορεί τα λάθη αυτά να έχουν συμβάλλει. Θα μπορούσα να είχα κάτι, απλά επειδή τότε εγώ δεν είχα ούτε μια εταιρεία πίσω μου να με στηρίζει ούτε κάποιον άλλον. Μόνος μου πάλεψα στο τραγούδι. Μετά τον πρώτο δίσκο δεν είχα κάποιον τριγύρω μου. Παρέμεινα μόνος μου σε μια εταιρεία ώσπου να λήξει το συμβόλαιο. Κι αυτό τραβήχτηκε χρόνια, γιατί τα συμβόλαια τότε ήταν εξαετή. Το πρώτο μου συμβόλαιο μου το έκανε ο Τάκης Σούκας».

Για το αν υπάρχουν τραγούδια που μετανιώνει, απάντησε: «Ναι, υπάρχουν», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε ποιο τραγούδι θα ήθελε να πει και δεν το είπε τελικά: «Πολλά. Ένα τραγούδι που ήθελα να πω ήταν του Στέλιου Ζαφειρίου, το “Απόψε θα Μεθύσω” που το είπε ο Στράτος Διονυσίου. Κι όταν βρεθήκαμε κάποια στιγμή, του λέω “Στέλιο εμένα κανένα τραγούδι”; Και μου απάντησε “Τώρα είπε ο Στράτος ένα τραγούδι που θα σου πήγαινε πολύ και τελικά ήταν αυτό».

Με ποιον συζητάει να συνεργαστεί

Κλείνοντας, ο Γιώργος Μαργαρίτης αποκάλυψε με ποιον τραγουδιστή συζητάει προκειμένου να συνεργαστεί τα επόμενα χρόνια: «Ο άνθρωπος που μιλάμε για να κάνουμε την επόμενη μου δουλειά, είναι ο Γιάννης Πάριος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ