Μάνος Πίντζης: Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και ήταν κολακευτικό

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε ο Μάνος Πίντζης. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, για τον έρωτα και για το γεγονός πως έχει δεχθεί φλερτ από άνδρες.

«Πιστεύω πάρα πολύ στην ενέργεια, γιατί δεχόμαστε κάθε βράδυ τις ενέργειες των ανθρώπων που βρίσκονται κάτω από τη σκηνή. Παίρνουμε τις ενέργειές τους και τις μετουσιώνουμε σε δική μας ενέργεια και τη στέλνουμε από κάτω. Υπάρχει ένα πάρε-δώσε ενεργειών με τον κόσμο γενικά», εξήγησε στην αρχή της συνέντευξης.

Σχετικά με την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια είπε: «Το παιδί έχει ανάγκη το θηλυκό κύτταρο, τη μαμά του, πιο πολύ από τον μπαμπά του. Ειδικά στις μικρές ηλικίες. Από κει και πέρα δεν εξαρτάται τίποτα από εμένα».

Μιλώντας για τον έρωτα, ο Μάνος Πίντζης ανέφερε ότι: «Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να πέφτεις στα πατώματα για έναν έρωτα. Είναι πράγματα τα οποία δεν ελέγχεις. Ο έρωτας σε παραλύει, σε διαλύει. Σου τα διαλύει όλα μέσα σου.

Φυσικά και έχω υπάρξει καψούρης. Τι είναι ο έρωτας χωρίς τσαλάκωμα; Δεν σιδερώνεται ο έρωτας. Δεν συγχωρώ την απιστία, έχω απιστήσει και το έχω μετανιώσει».

«Έχω κάνει γυμνισμό μια φορά στην Κρήτη με έναν φίλο μου. Έχω δεχτεί φλερτ από άντρες και ήταν κολακευτικό», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ