Μαίρη Συνατσάκη: Το τρυφερό post για την κόρη της, Ολίβια – «Το πιο χρωματιστό πλασματούδι του κόσμου»

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την παρουσιάστρια και επιχειρηματία να φέρνει στη ζωή την κόρη τους. Λίγες ημέρες πριν γίνει 2 ετών η μικρή Ολίβια, η διάσημη μαμά της έκανε σήμερα (14/11) ένα πολύ τρυφερό post στο προφίλ της στο Instagram.

Σε αυτό πρωταγωνίστρια είναι η Ολίβια και τα χρωματιστά της ρούχα, με την Μαίρη Συνατσάκη να έχει ανεβάσει διάφορες φωτογραφίες της κόρης της.

Μαίρη Συνατσάκη
Φωτογραφία: Instagram/mairiboo

«Το πιο χρωματιστό πλασματούδι του κόσμου… (είναι η ώρα που κοιμάται και κοιτάω τις φωτογραφίες της μπας και την χορτάσω)», έχει γράψει η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Μαίρη Συνατσάκη
Φωτογραφία: Instagram/mairiboo

Δείτε το post

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK