Μαίρη Χρονοπούλου: Γαλανός και Βογιατζής αποκαλύπτουν ιστορίες από τα παρασκήνια

Η Μαίρη Χρονοπούλου  στη συνέντευξή της στο “Ενώπιος Ενωπίω” είχε την ευκαιρία να “συναντηθεί” έστω μέσω ζωντανών συνδέσεων με δύο εκ των συμπρωταγωνιστών της την χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Γιάννης Βογιατζής και Νίκος Γαλανός μίλησαν για την μεγάλη σταρ και αποκάλυψαν άγνωστες ιστορίες.

Η συγκίνηση του Γιάννη Βογιατζή

“Με τη Μαίρη έχω παίξει και στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Ήταν κάτι το απίστευτα σπουδαίο, ήταν η τέλεια γυναίκα, η ηθοποιός που ερμήνευε τέλεια τους ρόλους, χόρευε υπέροχα, τραγουδούσε θαυμάσια, και μόνο με την εμφάνιση επιβαλλόταν. Σε έπιανε δέος. Δεν ήξερες τι να κάνεις” περιέγραψε.

“Ήμουν από του μεγάλους της θαυμαστές την λάτρευα σαν προσωπικότητα, ήθελες να την έχεις μητέρα, αδελφή κόρη σου. Είχε μια αρχοντιά από τη φύση της. Η Μαίρη ήταν ψυχούλα, σε δύσκολες στιγμές έδινε λύσεις. Τον ένιωθες δικό σου άνθρωπο. Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγάπη και μια αγκαλιά στη Μαίρη μου. Μαθαίνω ότι είναι τελείως καλά. Έχει πολλά να δώσει ακόμα στο θέατρο. Είναι ανεξάντλητη σε γνώσεις και παιδεία. Μαίρη μου σε αγαπώ ” είπε συγκινημένος ο Γιάννης Βογιατζής.

Γαλανός: Είχα ενοχές που δεν την επισκέφθηκα

“Συναντηθήκαμε στη “Λεωφόρο του Μίσους”, κάναμε και άλλες ταινίες και βρεθήκαμε και στο θέατρο. Πέρα από τη ντίβα και τη σταρ, είχε κάποιες ευαισθησίες, την είχα πιάσει χωρίς να το θέλει στο καμαρίνι να κλαίει. Σκέφτηκα εδώ έχουμε και έναν άνθρωπο. Σαν ηθοποιός είχα τρακ… παίζαμε με μια σταρ και ντίβα, είχε έντονη προσωπικότητα και σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος” αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός.

“Συνήθως ο άλλος άνθρωπος φοβάται να πλησιάσει και αναφέρομαι στην προσωπική της ζωή. Δεν ήταν εύκολο να επιβάλλει ο άλλος τη γνώμη του στη Μαίρη. Ήταν τόσο απλή και ταιριάξαμε και αγαπηθήκαμε πολύ και ενώ δεν πήγαινα στο θέατρο στη Μαίρη πήγαινα. Και μιλούσαμε με τις ώρες. Έχει αυτό το κάτι που σε τραβάει. Από τη μια σε κρατάει σε απόσταση αλλά από την άλλη σε ρουφάει να πας κοντά της, να την αγγίξεις” ανέφερε ο Νίκος Γαλανός, ο οποίος σημείωσε ότι έχει ενοχές που για μεγάλο διάστημα δεν την επισκέφτηκε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ