Μαίρη Χρονοπούλου: Δεν έγραψε εκείνη την «ιδιόχειρη διαθήκη»

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από την ζωή. Από τότε, έντονο είναι το ενδιαφέρον σχετικά με το που θα καταλήξει η περιουσία της μεγάλης κυρίας του ελληνικού κινηματογράφου.

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας ένα έγγραφο της Μαίρης Χρονοπούλου, το οποίο συνάχθηκε τον Απρίλιο του 2019 και είχε ως τίτλο «Ιδιόχειρη Διαθήκη».

Σύμφωνα με σημερινό (8/11) δημοσίευμα της «Espresso» το συγκεκριμένο έγγραφο δεν αποτελεί διαθήκη και πόσο μάλλον ιδιόχειρη, αφού συντάκτης αυτής της επιστολής δεν είναι η Μαίρη Χρονοπούλου, αλλά ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών «Πουλάκης», Θάνος Πουλάκης.

«Αυτό το έγγραφο αποτελεί προοίμιο του επίσημου εγγράφου που πιστοποιήθηκε με το γνήσιο της υπογραφής της Μαίρης Χρονοπούλου και προσκομίστηκε στο Ληξιαρχείο Αθηνών, προκειμένου να επιτραπεί η αποτέφρωσή της. Η Μαίρη ήθελε, εκτός από το επίσημο χαρτί που κρατούσαμε εμείς στα χέρια μας για τη στιγμή που θα αποβιώσει, να το έχει εγγράφως και στα δικά της χέρια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που διαμέσου αυτού του εγγράφου αποδεικνύεται το ποσόν το οποίο η ίδια είχε προκαταβάλει για τα έξοδα της κηδείας της. Διότι η υλοποίηση της κηδείας της πραγματοποιήθηκε με επιπλέον έξοδα» ανέφερε ο κύριος Πουλάκης στην «Espresso».

Ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών, συνέχισε λέγοντας: «Σε καμία περίπτωση το έγγραφο αυτό δεν αποτελεί διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου, ενώ γράφτηκε από το ίδιο μου το χέρι! Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι αυτή είναι η διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου. Διαψεύδω κάτι τέτοιο κατηγορηματικά».

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα έγραψε ο ίδιος καθ’ υπαγόρευση της σταρ τον Απρίλιο του 2019. Τότε η ίδια θεώρησε ότι αυτή η επιθυμία της για έγγραφη καταγραφή της διαδικασίας τελετής αποτέφρωσής της θα έπρεπε να έχει τον τίτλο «ιδιόχειρη διαθήκη», στην οποία δεν αναφερόταν τίποτα άλλο εκτός από αυτό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ