Μαίρη Χρονοπούλου: Αποκάλυψη – «βόμβα» από φίλο της – «Πιστεύω ότι υπάρχει μία δεύτερη, ιδιόχειρη, διαθήκη»

Η Μαίρη Χρονοπούλου, την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου έφυγε από την ζωή. Από την ημέρα του θανάτου της, πολλά είναι αυτά που έχουν ακουστεί και έχουν απασχολήσει τον κόσμο, γύρω από την μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, όπως η διαθήκη της και η διάρρηξη στο σπίτι της.

Σήμερα (2/11) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προβλήθηκαν δηλώσεις που έκανε στη “Super Κατερίνα”, ο καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου και Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Χάρης Παπαδόπουλος.

«Θέλω καταρχήν να εκφράσω τη χαρά μου που η Μαίρη αναγνώρισε την προσφορά της Λαμάρα της οικιακής βοηθού, αυτής της σπουδαίας γυναίκας που τη στήριξε στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της» είπε ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη δεύτερη διαθήκη που ακούγεται ότι είχε κάνει η Μαίρη Χρονοπούλου: «Πιστεύω ότι υπάρχει μία δεύτερη διαθήκη, ιδιόχειρη μάλλον, η οποία υπήρχε στο σπίτι, το οποίο πρέπει να αποδειχτεί, να βρεθεί.

Βέβαια αυτή η ιστορία με το να μείνει απροστάτευτο το σπίτι στην ουσία, να μην καταγραφούν τα αντικείμενα, τα πράγματα και να γίνει η κλοπή η οποία έγινε, αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Τώρα όμως με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, θα γίνει μια καταγραφή επίσημη για το τι υπάρχει μέσα».

«Μου φαίνεται απίθανο το σενάριο, να μπήκαν αυτοί οι άνθρωποι μετά από μία εβδομάδα για να πάρουν πράγματα, μπήκαν στοχευμένα μέσα. Πιθανόν να ήταν και η διαθήκη αυτό. Μου είχε πει κάποια στιγμή ότι έχει κάνει κάτι αναλυτικό πάνω στη διαθήκη και διορθωτικό» σημείωσε για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου.

Μιλώντας για τη τέφρα της ηθοποιού, εξήγησε πως: «Η τέφρα είναι σε εμένα νόμιμα, διότι την πήρα με την υπογραφή μου, κανένας δεν τη ζήτησε εκείνη τη μέρα, οπότε την πήρα εγώ και είναι μεγάλη τιμή για μένα που βρίσκεται στο σπίτι μου. Από εκεί και πέρα εμείς θα υλοποιήσουμε την επιθυμία της να σκορπιστεί στο Σούνιο. Η Μαίρη, η επιθυμία της ήταν να πάει στο Σούνιο, δεν βλέπω κάτι εγγράφως, κάτι σοβαρό».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ