PlayStation 5: Το ξέρατε ότι μπορείτε να διπλασιάσετε την ταχύτητα στα downloads με μία απλή ρύθμιση;

Σε περίπτωση που απογοητεύεστε από τις χαμηλές ταχύτητες στα downloads του PlayStation 5, τότε ήρθε η ώρα να κάνετε μία απλή κίνηση που θα σας λύσει τα χέρια και θα διπλασιάσει τις ταχύτητες αυτές.

Και εάν σκέφτεστε ότι πρέπει να ασχοληθείτε πολλές ώρες για να αλλάξετε πολλές και διαφορετικές ρυθμίσεις για να πετύχετε το επιθυμητικό αποτέλεσμα, τότε κάνετε λάθος. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αλλάξετε τη ζώνη του δικτύου Wi-Fi sto PlayStation 5. Ναι είναι τόσο απλό. Τις περισσότερες φορές, η τυπική ζώνη ρυθμίζεται στα 2,4 GHz, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε αυτές τις κουραστικά αργές ταχύτητες downloads. Αλλάζοντας γρήγορα και εύκολα αυτήν την ρύθμιση δικτύου στο PS5 σας στα 5 GHz, θα δείτε άμεσα μεγάλη διαφορά, εκτός και αν η κονσόλα σας βρίσκεται σε κάποιο τυφλό σημείο του Wi-Fi του router σας.

Για να κάνετε την αλλαγή ακόμα πιο εύκολη, αποσυνδεθείτε από το δίκτυο και διαγράψτε τα αποθηκευμένα στοιχεία του δικτύου σας, επιτρέποντάς σας έτσι στο PlayStation να ξεκινήσει από την αρχή την σύνδεση.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μεταβείτε στις ρυθμίσεις δικτύου στο PS5, να επιλέξετε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο και μετά να επιλέξετε την επιλογή «forget».  Αφού συνδεθείτε ξανά στο δίκτυό σας, επιλέξτε «options (επιλογές)» για να αλλάξετε τη ζώνη συχνοτήτων στα 5 GHz.

πηγή: FOXreport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ