Μάικλ Μπόλτον: Ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – «Τον εντοπίσαμε πριν τις γιορτές»

Ο Μάικλ Μπόλτον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο πριν από τις διακοπές των γιορτών. Ο 70χρονος τραγουδιστής του «When a man loves a woman», θα κάνει ένα διάλειμμα από τις συναυλίες για να αναρρώσει μετά την επέμβαση στην οποία ήδη υποβλήθηκε.

Ο Μπόλτον έγραψε ένα ειλικρινές σημείωμα στους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook την Παρασκευή (5/1). «Λίγο πριν από τις διακοπές, ανακαλύφθηκε ότι είχα όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην απίστευτη ιατρική μου ομάδα, η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής. Τώρα αναρρώνω στο σπίτι και περιβάλλομαι από την τεράστια αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς μου».

Στη δήλωση, ο βραβευμένος με το βραβείο Grammy διαβεβαίωσε τους θαυμαστές του ότι θα “αφιερώσει” τον “χρόνο και ενέργεια” του κατά τη διάρκεια των “επόμενων δύο μηνών” στην ανάκαμψή του, λαμβάνοντας παράλληλα ένα “προσωρινό διάλειμμα” από την περιοδεία.

«Είναι πάντα το πιο δύσκολο πράγμα για μένα να απογοητεύσω τους οπαδούς μου ή να αναβάλω μια παράσταση, αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα εργάζομαι σκληρά για να επιταχύνω την ανάκαμψή μου και να επιστρέψω σύντομα», ανέφερε ο Μπόλτον, ευχαριστώντας τους θαυμαστές του για την «αγάπη τους και υποστήριξη τους» όλα αυτά τα χρόνια.

«Γνωρίζετε ότι διατηρώ τα θετικά σας μηνύματα στην καρδιά μου και θα σας δώσω περισσότερες ενημερώσεις το συντομότερο δυνατό» κατέληξε, υπογράφοντας το σημείωμα του, «Πολλή αγάπη πάντα, MB».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ