Μάγεψε ο Αντρέα Μποτσέλι στο Sani Festival – Η συγκλονιστική συνύπαρξη με την Αθηνά Ανδρεάδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μία ξεχωριστή αυγουστιάτικη νύχτα ήταν η χθεσινή για όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο πολυαναμενόμενο μουσικό γεγονός του καλοκαιριού. Ο πιο αγαπητός τενόρος του κόσμου, ο Αντρέα Μποτσέλι υπέγραψε την τελευταία ημέρα του εορταστικού Sani Festival στο Sani Resort στη Χαλκιδική.

Συγκλονιστική στιγμή της βραδιάς, ήταν όταν στο πλευρό του βρέθηκε η Ελληνίδα συνθέτης και τραγουδίστρια Αθηνά Ανδρεάδη.

Απολαύστε μέσα από το enikos.gr μία μικρή γεύση από τη μαγική βραδιά στο Sani Festival, που γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα 30 χρόνια παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας.

 

O  Αντρέα Μποτσέλι έχει καταφέρει να ανεβάσει την κλασική μουσική στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Το μουσικό του κύρος είναι έκδηλο και από τα πολλά βραβεία που έχει λάβει, μεταξύ των οποίων μία Χρυσή Σφαίρα. Ο τραγουδιστής που καταρρίπτει κάθε ρεκόρ με sold out συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκθαμβωτικής του καριέρας συνεργάστηκε με μια σειρά από κορυφαίους καλλιτέχνες, όπως ο Franco Zeffirelli, η Celine Dion, ο Elton John, η Dua Lipa και ο Ed Sheeran. Η Celine Dion έχει πει για τη φωνή του: «Αν ο Θεός τραγουδά, η φωνή του πρέπει να μοιάζει σαν του Andrea Bocelli».

Το 2020, εν μέσω πανδημίας, ο «μαέστρος» παρουσίασε το «Music for Hope» στον εγκαταλελειμμένο καθεδρικό ναό του Μιλάνου, μία από τις μεγαλύτερες μουσικές live stream παραστάσεις όλων των εποχών.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ