Λύγισε ο Δημήτρης Κοργιαλάς: Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» έδωσε ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε με δάκρυα στα μάτια για τον γιο του ο οποίος πλέον μετακόμισε στην Αθήνα και ζει με την μαμά του Φωτεινή Ψυχίδου.

«Ο γιος μου είναι ο κόσμος μου. Ο Θανασάκης ήρθε στην Αθήνα, μένει με τη μαμά του. Η μετάβαση είναι δύσκολη, το καταλαβαίνω, αλλά είναι… Κοργιαλάκι. Θα τα καταφέρει» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής ζει στη Ναύπακτο και μαζί του είχε και το παιδί του. «Η Φωτεινή ζήτησε να έρθει το παιδί στην Αθήνα και δε μπορείς να πεις όχι στη μαμά ποτέ. Δεν είχαμε παντρευτεί με τη Φωτεινή, ούτε είχαμε κάνει σύμφωνο συμβίωσης, οπότε υπάρχει συνεπιμέλεια. Πάνω απ’ όλα είναι το παιδί. Ήμουν μαμά και μπαμπάς μαζί» είπε.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν έχει καταφέρει να διατηρεί καλές επαφές με τις πρώην συντρόφους του, ο τραγουδιστής απάντησε αρνητικά: «Είσαι τρελή που έχω καλές σχέσεις; Μόνο με την πρώτη, τη Δημητρούλα, που την αγαπώ και τη λατρεύω. Εγώ τις αγαπάω όλες αλλά δεν ξέρω. Και την Ευρυδίκη την αγαπάω αλλά… επαφή μηδέν».

Όσο για το εάν σκέφτεται να δημιουργήσει νέα σχέση ή οικογένεια ο Δημήτρης Κοργιαλάς ήταν κάθετος: «Δεν ξανακάνω οικογένεια, ούτε σχέση. Μία σχέση έχω, τον Θανάση. Τέλος. Λήξις».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ