Luxury beachwear: 5 λαμπερά items που θα χρειαστείτε για μια glam πρωινή εμφάνιση σε στιλ Μυκόνου

Για κάποιες καλοκαίρι σημαίνει ανεμελιά, για άλλες η λάμψη και το στιλ δεν κάνουν ποτέ διακοπές. Glam μαγιό, αστραφτερά αξεσουάρ, grande εντυπωσιακά ρούχα, όλα έχουν θέση σε μια παραλία της Μυκόνου και μάλιστα, επιβάλλονται!

Ανακαλύψαμε τα πιο λαμπερά κομμάτια του beachwear λοιπόν, τα οποία θα χρειαστείτε αν σκοπεύετε να κάνετε luxury διακοπές σε κάποιον δημοφιλή προορισμό και είναι όλα ένα κι ένα.

@veronicaferraro

Cut-outμαγιό με μεταλλικά στοιχεία: και γενικά bikini και ολόσωμα που να… καίνε. Επιλέξτε hot χρώματα ή σέξι και πάντα διαχρονικό μαύρο, τολμηρά ανοίγματα και μικροσκοπικά μαγιό και βάλτε φωτιά στην παραλία.

@leonniehanne

Oversized γυαλιά: και στιλ ντίβας. Ίσως με τα συγκεκριμένα να μην αποκτήσετε το μαύρισμα που επιθυμείτε, αλλά σε τέτοιου είδους παραλίες αυτό που έχει σημασία είναι το attitude. Κι αν θέλετε να το παρακάνετε λίγο παραπάνω, κρατήστε και μια designer τσάντα!

@soukeyna

Grande κιμονό: αέρινο, κεντημένο, σε έντονο χρώμα ή με χρυσές λεπτομέρειες; Ότι κι αν επιλέξετε, φροντίστε να είναι κάτι εξίσου εντυπωσιακό όσο και η παραλία όπου θα απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο. Αποφύγετε τα κοντά κιμονό και οτιδήποτε παραπέμπει σε… μη luxury!

@veronicaferraro

Διάφανα και διάτρητα φορέματα: δίνουν το σέξι vibe στις καλοκαιρινές εμφανίσεις και φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εντυπωσιακές διαφάνειες σε μαύρο, hot δαντέλες και αποκαλυπτικά πλεκτά χαρίζουν στιλ και πολυτέλεια σε ένα χαλαρό look παραλίας.

@leonniehanne

Πούλιες παντού: μην σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι οτιδήποτε λάμπει δεν έχει θέση στην παραλία. Αν θέλουμε να μιλάμε για beachwear look σε στιλ Μυκόνου τότε, τα strass και οι παγιέτες είναι απαραίτητες μέχρι και στα μαγιό. Και μην σαν κάνει καθόλου εντύπωση, αν δείτε και πέδιλα στιλέτα να κυκλοφορούν ανάμεσά σας. Δεν μιλάμε για μια οποιαδήποτε παραλία άλλωστε…

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ