Lopez και Affleck: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση στο κόκκινο χαλί τρέλανε τη Βενετία

Lopez και Affleck έκαναν την πρώτη κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για το Φεστιβάλ της Βενετίας και όπως είναι λογικό τρέλαναν τους θαυμαστές τους.

Το ζευγάρι, που ξανάσμιξε, μετά τον χωρισμό της JLO από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez, είναι στα καλύτερά του.

Lopez και Affleck

Ο Ben Affleck και η Jennifer Lopez πόζαραν για φωτογραφίες, αφού ο ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να κατέβει η σύντροφός του. Τα φλας των φωτογράφων πήραν “φωτιά”. Το ζευγάρι πήγε στην πρεμιέρα της ταινίας “The Last Duel”.

Lopez και Affleck

Η 52χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός ήταν απαστράπτουσα με ένα λευκό κολλητό φόρεμα με “θανατηφόρο” ντεκολτέ. Ο Affleck επέλεξε ένα αυστηρό μαύρο κοστούμι και δεν άφησε λεπτό το χέρι της αγαπημένης του.

Τα πολυτελή κοσμήματα της Lopez έκλεψαν την παράσταση.

Lopez και Affleck

Η τελευταία φορά που το ζευγάρι περπάτησε μαζί σε επίσημο κόκκινο χαλί ήταν τον Φεβρουάριο του 2003, στην πρεμιέρα της ταινίας “Daredevil”. Τότε είχαν μόλις αρραβωνιαστεί.

Ο χωρισμός του ήρθε μερικούς μήνες αργότερα τον Ιανουάριο του 2004.

Από τον Απρίλιο όμως, όταν και επανασυνδέθηκαν, το ζευγάρι έχει χαρίσει πολλές στιγμές οικειότητας και καυτών φιλιών στους παπαράτσι.

Το καλοκαιρινό τους ταξίδι στην Ιταλία σε ένα εντυπωσιακό γιοτ, δεν πέρασε απαρατήρητο και οι παπαράτσι τους φωτογράφησαν σε αρκετές περιστάσεις.

Jennifer Lopez: Φήμες ότι ο Ben Affleck θα της κάνει πρόταση γάμου

Να αρραβωνιαστεί για έκτη φορά ετοιμάζεται η Jennifer Lopez σύμφωνα με πηγές, και μάλιστα δεύτερη φορά με τον Ben Affleck.

Ο Χολιγουντιανός σταρ εθεάθη στο πασίγνωστο κοσμηματοπωλείο Tiffany & Co στο Λος Άντζελες να ψάχνει για δαχτυλίδι αρραβώνα, με αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες ότι σκοπεύει να κάνει πρόταση γάμου στη Λατίνα σουπερστάρ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ο 49χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης κρατούσε σημειώσεις μέσα στο κατάστημα, ενώ συνοδευόταν από τη μητέρα του Κρις και τα παιδιά του, τη 15χρονη Βάιολετ, τη 12χρονη Σεραφίνα και τον 9χρονο Σάμιουελ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Affleck είχε κάνει πρόταση γάμου στη Lopez το 2002 με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων από τον Harry Winston, που έκοβε την ανάσα. Η αξία του εκτιμάται σήμερα στα 12 εκατ. δολάρια.

Lopez ring

Όταν ο Ben είχε ζητήσει από την Jennifer να τον παντρευτεί το 2002, της είχε δώσει ένα δαχτυλίδι με ροζ διαμάντι 6.1 καρατίων, που τότε κόστιζε περίπου 1,2 εκατ. δολάρια και αποδείχθηκε ότι ήταν μία καλή επένδυση.

Πλέον το ζευγάρι είναι μαζί και η τιμή του δαχτυλιδιού φέρεται να έχει δεκαπλασιαστεί, καθώς έχει εκτιναχθεί η αξία των έγχρωμων διαμαντιών.

Ακόμη είναι ασαφές αν η Lopez έχει επιστρέψει το δαχτυλίδι του Affleck αλλά ο πρώην εκπρόσωπός της Rob Shuter δεν θυμάται να επεστράφη ποτέ.

“Απ’ όσο γνωρίζω, η Jen ποτέ δεν επέστρεψε το δαχτυλίδι!” είχε πει στο Access Daily. “Οπότε αν τα πράγματα σοβαρέψουν με τους δυο τους, έχει ήδη το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ. Είναι εκπληκτικό!”.

Η Jennifer επέδειξε το θεαματικό κυριολεκτικά δαχτυλίδι στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας τους “Gigli” τον Ιούλιο 2003, αλλά το ζευγάρι ποτέ δεν κατάφερε να φθάσει μέχρι το ιερό.

Μία ημέρα πριν από τον γάμο τους τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους ανέβαλαν την τελετή, ενώ τον Ιανουάριο του 2004 επιβεβαιώθηκε ότι είχαν χωρίσει.

Εκείνη παντρεύτηκε τον Marc Anthony και έκανε τα δίδυμά της, ενώ ο Ben παντρεύτηκε την Jennifer Garner και απέκτησαν τρία παιδιά.

Το σχόλιο του κολλητού του Affleck για την επανασύνδεση με τη Lopez

Affleck Lopez

Την “έγκρισή” του έδωσε ο Ματ Ντέιμον για την επανασύνδεση του Affleck με την Lopez, αφού θέλει το καλύτερο για τον φίλο του.

Μιλώντας στο Extra, ο σταρ δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος για τους δυο σταρ.

“Είμαι τόσο χαρούμενος γι’ αυτόν. Είναι ο καλύτερος. Του αξίζει κάθε ευτυχία στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος και για τους δύο”, δήλωσε ο Ντέιμον, ο οποίος είναι κολλητός φίλος του ηθοποιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ