Μπεν Άφλεκ: Φόρεσε ξανά το ρολόι που του είχε κάνει δώρο η Λόπεζ το 2002

Φανατική της γυμναστικής, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ήθελε να χάσει ούτε μια προπόνηση και ας έχει έρθει στο Μαϊάμι ο Μπεν Άφλεκ για να περάσουν χρόνο μαζί. Μάλιστα, ο Χολιγουντιανός σταρ τη συνόδευσε και οι δυο τους έκαναν γυμναστική μαζί με αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι το ζευγάρι έδειχνε να απολαμβάνει τις στιγμές του, ανταλλάσσοντας φιλιά αλλά και πειράζοντας ο ένας τον άλλον.

Ο Άφλεκ έδειξε ότι νοστάλγησε τη σχέση του με τη Λόπεζ καθώς φόρεσε ξανά στον καρπό του το ασημένιο ρολόι που του είχε κάνει δώρο εκείνη το 2002, όταν είχαν αρχίσει να βγαίνουν.

Πηγές είπαν στο In Touch ότι οι δυο σταρ έμοιαζαν τρελά ερωτευμένοι και έδιναν την εικόνα ότι συνέχιζαν τη σχέση τους από εκεί που την είχαν αφήσει πριν από τόσα χρόνια.

Πηγή είπε στο PEOPLE την περασμένη εβδομάδα ότι η Τζένιφερ είχε πάει στο Λος Άντζελες για να περάσει χρόνο με τον Μπεν. “Πέρασε χρόνο με τον Μπεν. Διατήρησαν καθημερινή επαφή μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα”. Η ίδια πηγή υποστήριξε ότι το ζευγάρι προσπαθεί να δημιουργήσει μία σχέση εξ αποστάσεως και μοιάζουν και οι δύο έτοιμοι να το κάνουν να πετύχει.

Οι φωτό από την Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ