Λιζέτα Νικολάου: Μη αναστρέψιμη η κατάστασή της – «Προσευχόμαστε όλοι για ένα θαύμα»

Κορυφώνεται η αγωνία για την Λιζέτα Νικολάου, η οποία παραμένει διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά, ύστερα από πτώση που είχε από σκάλα μέσα σε καφετέρια.

Λιζέτα Νικολάου: Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα για την τραγουδίστρια – «Είμαι σε σοκ» λέει ο Γιώργος Λιάνης

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η κατάσταση της υγείας της Λιζέτας Νικολάου «είναι εξαιρετικά σοβαρή και, σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο περιβάλλον της, δυστυχώς μη αναστρέψιμη».

Στην εφημερίδα Espresso μίλησαν πολλοί φίλοι της Λιζέτας Νικολάου, μεταξύ των οποίων και ο Θάνος Καληώρας.

«Είμαι συγκλονισμένος! Πριν από 15 μέρες ήμασταν όλοι μαζί, με την Ελένη Ροδά σε πρόβες για την παράσταση του Δήμου Γλυφάδας. Η είδηση του ατυχήματός της ήταν κεραυνός εν αιθρία. Η Λιζέτα είναι ένας απίστευτα δοτικός άνθρωπος και εξαιρετικά αγαπητή. Εύχομαι να το ξεπεράσει, να γίνει καλά και να γυρίσει κοντά μας. Πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός. Οι προσευχές όλων μας και η θετική μας ενέργεια είναι μαζί της. Ευχόμαστε να ξεπεράσει τον κίνδυνο. Όλη η Ελλάδα είναι αναστατωμένη», είπε ο Θάνος Καληώρας για τη Λιζέτα Νικολάου.

Ο Πρόεδρος της Εταιρείας Ελλήνων Τραγουδιστών, Κώστας Σκόνδρας, ανέφερε: «Πρόκειται για μια σπουδαία φίλη. Διέμενε πολύ συχνά στο σπίτι μας και περνούσαμε υπέροχα. Το προηγούμενο βράδυ είχε μείνει σε εμάς. Είχαμε προγραμματίσει και τις διακοπές μας στην Χαλκιδική. Δυστυχώς όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει. Είμαστε συγκλονισμένοι. Έχουμε καταρρακωθεί. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα… Όλοι μας προσευχόμαστε για ένα θαύμα».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ