Λίτσα Γιαγκούση: «Ήμουν μεθυσμένη και γύρω στα 16, την πρώτη φορά που τραγούδησα σε κοινό»

Η Λίτσα Γιαγκούση σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, περιέγραψε την πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε κοινό. Η έμπειρη καλλιτέχνιδα, εξήγησε πως ήταν σε εκδρομή με τους γονείς της, περίπου 16 ετών και μεθυσμένη, καθώς είχε πιει κάποια ποτήρια κρασί. Μάλιστα, αυτή την εμπειρία της την χαρακτήρισε «τραυματική». Ακόμα, μίλησε για τις οικονομικές απολαβές της και παραδέχθηκε πως δεν διαχειρίζεται καλά τα λεφτά της.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, η Λίτσα Γιαγκούση εξομολογήθηκε πως: «Από μικρή ήθελα να γίνω τραγουδίστρια. Δεν το κυνήγησα ιδιαίτερα βέβαια. Έτυχε! Η πρώτη φορά που τραγούδησα σε κοινό ήταν τραυματική. Ήμουν μεθυσμένη, γύρω στα 16. Είχα πάει με τον μπαμπά και τη μαμά μου εκδρομή και είχα πιει 3-4 κρασάκια, υπήρχε ορχήστρα στο μαγαζί που είχαμε καθίσει και με ανέβασαν να τραγουδήσω. Δεν ήξερα πού πάνε τα τέσσερα!».

Σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια είπε: «Δεν έχω παράπονο από τις χρηματικές απολαβές, αλλά δεν έχω καλή διαχείριση των χρημάτων. Είμαι γενναιόδωρη, δεν θέλω να λέω σπάταλη και έδινα και πολλά χρήματα στις τηλεοπτικές εμφανίσεις που είχα. Κάθε εβδομάδα είχα τηλεόραση; Κάθε εβδομάδα πήγαινα και ψώνιζα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK