Λίλι Τζέιμς: Μεταμορφώνεται σε Πάμελα Άντερσον και εντυπωσιάζει – ΦΩΤΟ

Θα φανταζόσταν ποτέ την εκλεπτυσμένη αγγλιδούλα, Λίλι Τζέιμς που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό με τον ρόλο της Σταχτοπούτας, ως εκρηκτική και super hot, Πάμελα Άντερσον

Στην επερχόμενη μίνι σειρά του Hulu, «Pam and Tommy» σε σκηνοθεσία του Craig Gillespie, η ηθοποιός μεταμορφώνεται θεαματικά, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό ακόμα και τους πιο δύσπιστους. Η επίσημη περίληψη την περιγράφει ως, «μια κωμική μίνι σειρά για την αληθινή ιστορία πίσω από την κυκλοφορία της πρώτης sex tape στην ιστορία, εκείνη της Πάμελα Άντερσον και του Τόμι Λι».

Χάρη στην ομάδα του make up και όχι μόνο, η νεαρή ηθοποιός υιοθετεί το βαρύ μακιγιάζ, τα λεπτά φρύδια και την sexy wardrobe της Pamela. H ίδια δημοσίευσε μια selfie στο instagram stories όπου η ομοιότητα της με την Anderson… βγάζει μάτι. Φορά ένα μεταλλικό outfit σαν εκείνο της Anderson στα βραβεία American Music Awards του 2002.

Η σειρά, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στο τέλος της χρονιάς δίχως να έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία, θα εξερευνήσει το σκάνδαλο με την κλεμμένη sex tape από το honeymoon της Pamela και του τότε συζύγου της, ντράμερ Tommy Lee, που τον υποδύεται ο Sebastian Stan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τον Seth Rogen, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως Rand Ο Gauthier, γνωστός και ως ο τύπος που έκλεψε την sex tape. Ο Seth είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Η συμμετοχή του δεν μας προκαλεί έκπληξη καθώς η θεματολογία της σειράς του είναι γνώριμη από την… προϋπηρεσια του στις ταινίες του Judd Apatow.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pam & Tommy (@pamandtommyonhulu)

Για την ιστορία το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 1995, ενώ γνωρίζονταν μόνο για 96 ώρες. Απέκτησαν δύο παιδιά ενώ ο Lee μπήκε φυλακή για κάποιους μήνες λόγω βίας απέναντι στην Anderson. Χώρισαν λίγο καιρό αργότερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Όπως ήταν αναμενόμενο η σειρά έχει ήδη δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Η φίλη της Anderson, Courtney Love ανέφερε σε δημοσίευση στα social media της πως πρόκειται για μια απαίσια ιδέα που εκμεταλεύεται ένα πολύ τραυματικό περιστατικό στη ζωή της πάλαι ποτέ star του θρυλικού Baywatch. Το ίδιο το πρώην ζευγάρι δεν έχει κάνει προς το παρόν κάποια δήλωση.

hollywoodlife.com

Η Lily James μοιράστηκε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ντυμένη ως Pamela τον περασμένο μήνα, γράφοντας πως «είναι υπέροχο να είσαι ξανθιά. Με χαμηλές προσδοκίες είναι πολύ εύκολο να εκπλήξεις τους ανθρώπους».

πηγή: InStyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ