Light: Πρώτα έκραξε στα Social Media μετά το διέγραψε – «Γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι;» – ΒΙΝΤΕΟ

Φανερά εκνευρισμένος εμφανίστηκε σε βίντεο που ανέβασε στα social media ο Light, καθώς είχε αρκετά παράπονα από τους συντελεστές της εκπομπής του Mega «Χαμογέλα και πάλι».

Ο γνωστός καλλιτέχνης και κριτής του Fame Story εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το γεγονός ότι κόπηκαν πολλά απ’ όσα είχε δηλώσει στην εκπομπή. Μάλιστα, “απείλησε” -επειδή την ίδια δήλωση την έχει κάνει και σε άλλα δύο κανάλια- ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δεν παίξει αυτούσια η δήλωσή του δεν θα δώσει ποτέ ξανά συνέντευξη και οτιδήποτε έχει να πει θα το ανεβάζει στα Social Media του.

Να σημειωθεί ωστόσο ότι λίγη ώρα μετά το ποστάρισμα της συγκεκριμένης ιστορίας, ο Light το κατέβασε, χωρίς περαιτέρω σχόλιο.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στο βίντεο

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, τα μισά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα.

Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social media μου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ