Λευτέρης Σουλτάτος: Ο γνωστός σεφ κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές – Οι ευχές της συζύγου του, Βάσως Λασκαράκη

Με ανάρτηση του στα social media, την Κυριακή (13/8), ο γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος ανακοίνωσε πως κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023. Ο σύζυγος της ηθοποιού Βάσως Λασκαράκη θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο Ηράκλειο της Κρήτης με το συνδυασμό «Ηράκλειο για σένα».

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, σε ανάρτησή του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ανέφερε: «Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει! Να ζητήσω την ψήφο των συνανθρώπων μου και συντοπιτών μου. Παρά ταύτα αφού έπεισε εμένα η Μαρία Καναβάκη πιστεύω μπορεί να κάνει πολλά για τον τόπο που γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζω εγώ και τα παιδιά μου. Για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε και μας φαίνεται το πιο όμορφο μέρος στη γη κι ας μην είναι. Πιστεύω όμως, ότι μπορούμε να το κάνουμε όλο και καλύτερο! Για αυτό κι αποφάσισα δίπλα στην Μαρία να προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους από όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Μακάρι για το καλό όλων μας να βγουν οι καλύτεροι αυτοί που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και που θα δουλέψουν για τον τόπο μας. Το Ηράκλειο είναι πάνω απο όλα !!!! Πάνω από κόμματα και προσωπικές μικρότητες!!!»

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού σεφ στις δημοτικές εκλογές, η Βάσω Λασκαράκη έστειλε το δικό της μήνυμα στήριξης στον σύζυγό της. «Καλή επιτυχία αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή της στο instagram, η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ