Λευτέρης Χαρίτος: Απαντά για την συμμετοχή της Μαρκέλλας Γιαννάτου στις “Άγριες Μέλισσες”

Ο σκηνοθέτης των Άγριων Μελισσών, Λευτέρης Χαρίτος, ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1, όπου μίλησε για τη σύντροφο του Μαρκέλλα Γιαννάτου και όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν ότι και οι δύο τους συμμετέχουν στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1. Παράλληλα έκανε αναφορά και για το πως νιώθει για το γεγονός ότι έχουν μακροχρόνια σχέση.

“Γιατί δεν είπαν ότι στον ΑΝΤ1 έφερα εγώ τον Λευτέρη; Επειδή είμαι γυναίκα; Ενώ μπορεί να λένε κάποιοι ότι ο Χαρίτος έφερε εμένα στη σειρά” είχε πει η Μαρκέλλα Γιαννάτου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπως είπε ο παρουσιαστής στον σκηνοθέτη.

Η απάντηση του Λευτέρη Χαρίτου:

«Άδικο έχει; Θα την υποστηρίξω, έχει δίκιο αλλά όχι με την έννοια ότι το λέει η ίδια. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί έτσι. Αν είχε κάνει η ίδια τις Άγριες Μέλισσες, δεν ξέρω τι θα λέγανε και τι σχέση έχω μαζί της. Θα συμφωνήσω. Πρέπει να αλλάξει το σύστημα» ανέφερε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Ο Λευτέρης Χαρίτος για τη μακροχρόνια σχέση του:

«Εγώ σαν άντρας έχω ένα πρόβλημα, ότι δε νιώθω ποτέ αρκετός και πρέπει να δίνω κι άλλα. Όλον αυτόν τον καιρό με τα γυρίσματα αισθάνομαι ότι δεν είμαι πάντα εκεί. Οι μεγάλες σχέσεις είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο. Δεν θα το μετανιώσω ποτέ ότι έχασα τον χρόνο μου. Είναι μια γνώση βαθιά όταν το καταφέρνεις» συμπλήρωσε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ