Λάκης Γαβαλάς: Ξεσπά για τη λεηλασία στο κτίριο της παλιάς επιχείρησής του

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα για τη λεηλασία στις εγκαταστάσεις της παλιάς επιχείρησής του στην Κάντζα.

Το συγκεκριμένο κτίριο έχει επανειλημμένως γίνει στόχος επιθέσεων από αγνώστους. Ο γνωστός σχεδιαστής εξέφρασε την οργή του κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Το Πρωινό” στον ΑΝΤ1.

“Το κτίριο φυλάσσεται κάποιες ώρες της ημέρας. Δεν μπορεί να φυλάσσεται όλη την ώρα, γιατί δεν υπάρχουν τα χρήματα. Έχουμε μιλήσει χιλιάδες φορές στο κράτος, εδώ και 11 χρόνια, να το πάρει και να το κάνει κάτι. Δηλαδή τι θέλουν να φτάσει στο μηδέν, όπως έκαναν με τη Μύκονο και κάποιοι άνθρωποι παράνομοι να ισχυροποιούνται;”, είπε  ο Λάκης Γαβαλάς.

“Γιατί δεν σηκώνουν drone να δουν ποιοι είναι και να εντοπίσουν αυτούς τους ανθρώπους και να κάνουν κάτι για τις περιουσίες μας; Έχουμε ξοδέψει εκατομμύρια. Πληρώνω από το υστέρημά μου για τη φύλαξη του κτιρίου, ποιος θα πληρώνει, το κράτος; Εγώ εδώ μέσα στέγαζα 300 άτομα, τα πέταξαν έξω για την κρίση που είχαμε…” ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

“Τώρα, γιατί δεν έχουν κάνει τίποτα, εδώ και 11 χρόνια; Να το πάρουν πότε; Σαφώς και θέλουν να ζήσουν τις οικογένειές τους και γι’ αυτό κλέβουν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Εγώ έφτιαξα χώρο για να φιλοξενώ ανθρώπους και εργαζόμενους, όχι για να βλέπω αυτή τη λεηλασία. Δεν μου αξίζει κάτι τέτοιο», υπογράμμισε, χωρίς να μπορεί να κρύψει τον θυμό του, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής.

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι το κόστος του κτιρίου αυτού ήταν 61 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πρόσθεσε ότι τα αντικείμενα που αφαιρούν από τον χώρο είναι, μεταξύ άλλων, ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, κλιματιστικά και γεννήτριες.

Δείτε όσα δήλωσε ο Λάκης Γαβαλάς

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ