Λάμπρος Κωνσταντάρας: Σπάνιο κλικ από τη δεκαετία του ’60 – Πρώτο τραπέζι πίστα στη Μαρινέλλα

Ένα σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Μαρινέλλα δημοσιεύθηκε στα social media. Συγκεκριμένα, η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο προφίλ της Έλενας Μακρή Λυμπέρη στο Instagram, όπου αναρτώνται σπάνια κλικ από το παρελθόν διάσημων προσωπικοτήτων.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της ταινίας “Η Αλίκη στο Ναυτικό”

Ο σπουδαίος ηθοποιός, Λάμπρος Κωνσταντάρας είχε συνεργαστεί σε πολλές ταινίες με την μοναδική Μαρινέλλα.

«Η Μαρινέλλα είχε εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, όπως στον “Μπλοφατζή”, που το 1969 κέρδισε το βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για τον πρωταγωνιστή, και το “Κρίμα το μπόι σου”. Ο αξέχαστος ηθοποιός όμως αγαπούσε τη Μαρινέλλα και στην πραγματική ζωή και συχνά την απολάμβανε σε νυχτερινά κέντρα στο πρώτο τραπέζι όπως δείχνει αυτή η φωτογραφία από τα τέλη της δεκαετίας του 60 που τον απεικονίζει να απολαμβάνει την τραγουδίστρια μαγεμένος.

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Όταν άργησε στον γάμο του λόγω της… ΑΕΚ

“Μόνο όταν βγαίνω να τραγουδήσω, επειδή μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω, νιώθω ότι «φτάνω» στο κοινό, τους ακουμπάω. Είτε είναι εκατό οι θεατές είτε χιλιάδες, τους βλέπω σαν ένα πρόσωπο, που το κοιτάω στα μάτια και του λέω “σ’ αγαπώ”. Αυτό το εισπράττουν όλοι. Κάτω από τη σκηνή, και δεν το λέω για να καμωθώ την ταπεινή, δεν είμαι τίποτα” έχει πει η μεγάλη ερμηνεύτρια σε πρόσφατη συνέντευξη της» αναφέρει η ανάρτηση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ