Κριστιάνο Ρονάλντο: Περιμένει δίδυμα με την Χεορχίνα – Συγκινεί η ανάρτηση στο Instagram – ΦΩΤΟ

Τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του ανακοίνωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσα από μια ανάρτησή του στο Instagram. Η οικογένεια του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή μεγαλώνει, με το ζευγάρι να περιμένει δίδυμα.

Η οικογένεια του Κριστιάνο Ρονάλντο

Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκεθ και εκείνος έχουν μαζί μία κόρη, την Αλάνα Μαρτίνα Ρονάλντο που θα κλείσει τα 4 της χρόνια τον Νοέμβριο. Ο σταρ της στρογγυλής θεάς έχει τρία ακόμη παιδιά, τον Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τα δίδυμα, Έβα Μαρία ντος Σάντος και Ματέο Ρονάλντο.

Κριστιάνο Ρονάλντο και τα παιδιά του

Σύμφωνα με το “HOLA!”, η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ είναι έγκυος και διανύει την 12η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μοιράστηκε λοιπόν την χαρά του, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η φωτογραφία απεικονίζει τον ποδοσφαιριστή με την σύντροφό του, ενώ φαίνονται ξεκάθαρα και υπέρηχοι με τα δίδυμα.

Τα τρυφερά λόγια του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ευτυχία τους είναι χαραγμένη στα πρόσωπα τους. Η εξίσου αποκαλυπτική λεζάντα, ανακοινώνει τον ερχομό των παιδιών τους: «Είμαστε χαρούμενοι που σας ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ