Κρίστη Καθάργια για Survivor: «Μέχρι που έφυγα, η Δαλάκα και η Ασημίνα ήταν μια χαρά μεταξύ τους»

Tις πρώτες της δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το Survivor έκανε η Κρίστη Καθάργια στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για την χαρά της επιστροφής, την εμπειρία του παιχνιδιού και την κόκκινη ομάδα.

«Γύρισα Ελλάδα και επιτέλους θα δω το παιδάκι μου, ήταν ο πρώτος άνθρωπος που πήρα τηλέφωνο», ανέφερε αρχικά η Κρίστη.

Απαντώντας σε ερώτηση για την εμπειρία του Surivor η ίδια ανέφερε πως «μου άρεσε πάρα πολύ η εμπειρία του Survivor, πέρασα πάρα πολύ όμορφα, ζορίστηκα, πείνασα, χτύπησα, κουράστηκα αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού, τα έκανα όλα και γύρισα γεμάτη. Ήθελα να μείνω λίγο ακόμα αλλά ήρθαν έτσι τα πράγματα, έχασα στη μονομαχία και έπρεπε να επιστρέψω».

Για την ένταση και τις παρέες στην κόκκινη ομάδα η ίδια είπε: «Υπάρχει ένταση στην κόκκινη ομάδα τις τελευταίες μέρες. Καλά έκανε ο Βολικάκης και μίλησε, αφού το ήθελε. Δεν ξέρω αν κάποιοι παίκτες στην κόκκινη ομάδα συζητούσαν κρυφά, η ομάδα ψήφιζε αγωνιστικά. Η Όλγα ψηφίστηκε γιατί όλη η ομάδα έκατσε και συζήτησε ότι “καλό είναι να κινηθούμε στο γυναικείο κομμάτι” που εγώ δεν ήμουν καθόλου σύμφωνη».

Η Κρίστη Καθάργια ανέφερε στη συνέχεια: «Μέχρι που έφυγα, η Δαλάκα και η Ασημίνα ήταν μια χαρά μεταξύ τους, δεν ανταγωνίζονται η μία την άλλη. Ο Αλέξης Παππάς είναι πάρα πολύ έξυπνος, σίγουρα έχει τη δική του στρατηγική, ξέρει να φέρνει την κουβέντα εκεί που θέλει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ